Yerli ve Milli Tır Kantarı İmalatı

Yerli ve Milli Tır Kantarı İmalatı
Günümüzde bir makine veya sistem tasarlayabilmek ve onu hayata geçirebilmek önemli maharetlerden birisidir.

Ülkemiz son yıllarda yapmış olduğu adımlar neticesinde çoğu sektörde önemli konumlara geldi. Örneğin yük veya ağırlık ölçümü yapan kantar ve basküllerde çok önemli adımlar atıldı.

Weilo Konya ilimizde bulunan ve tır kantarı imal eden önemli firmalarımızdan birisidir. Bu firma sahip olduğu tecrübesi ve yaptığı işe olan sevgisiyle bugün ülkemize ve dünyaya çok önemli katkılar sağlamaya devam ediyor.

Peki bir tır kantarı satın alınmadan önce dikkat edilecek önemli hususlar nelerdir sorusuna yazımızın kalan tarafında değinmeye çalışacağız.

Kantar Seçiminde Dikkat Edilecek Hususlar

Bir kantar firmasıyla anlaşmadan önce dikkat edilecek önemli hususlar şunlardır:

  • Kantar Çeşidini Doğru Seçmek: Tır kantarları genellikle 60 veya 80 ton olarak ikiye ayrılır. Bununla birlikte araç tartıları 10 tonluk ağırlıklardan başlar. O hâlde bir kantar seçimi yapmadan önce muhakkak üretici firmayla iletişime geçmenizde faydalar bulunur.
  • Kullanım Kolaylığı: Bir kantarın kolay bir şekilde ölçüm yapabilmesi şarttır. Bu durum hem hayvan kantarları hem de araç kantarları için geçerlidir.
  • Hassasiyet ve Doğruluk: Bir ölçüm aletinde hassasiyet ve doğruluk mutlaka aranmalıdır. Yüksek hassasiyete sahip doğru ölçüm yapabilen taşıt kantarı tercih edilmelidir.

Ağırlığını doğru ve hassas bir şekilde ölçebileceğiniz her türlü hassas tartı aletleri ve kantarları için ziyaret etmeniz gereken adres https://www.weilo.com.tr/tir-kantarlari web sitesi şeklindedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.