Mehmet Erol Maraş

Mehmet Erol Maraş

Erol Maraş Yazıyor: 'CHP’de 2 Yanlış Bir Doğruyu Götürüyor'

Ben bu hafta o kadar çok konu var ki, ve gündem de o kadar fazla olunca konuları uzun uzun yazarak sizleri sıkmayacağım.

CHP, Şehitkamil Belediyesini 6 aydan beri yönetiyor. Başkanlığını da Avukat Umut Yılmaz yapıyor. Ama ne var ki CHP‘de disiplinsizlik gün yüzüne çıktı.

Ben daha önce hem baba Mehmet Atar, oğulları Deniz ve Ersin Atar’ı yakından tanırım. Yıllardır ben bildim bileli CHP’nin ya delegesini ya muhtarını ya kurultay delegesini ya da belediye meclis üyeliklerini hep ellerinde tutmuşlardır. Üstelik Umut Yılmaz’ın gelişinde de Atar’ların az da çok da olsa bir emekleri vardır, bunu da herkes biliyor.

Şimdi gelelim son günlerdeki Atar’lar ile Sayın Umut Yılmaz arasındaki gerginlikler artık çekilmez hale geldi. Atar kardeşler geçtiğimiz günlerde CHP’nin Belediye Meclis grup toplantısında Sayın Umut Yılmaz’la ilgili şok iddialarda bulundular. Bu iddialar doğru mu yanlış mı bilmem, ama ne var ki, sayın Umut Yılmaz, Atar Kardeşlerin iddialarını ispatlamasını istedi. Ve ardından da CHP Gaziantep İl Başkanlığına Atar Kardeşlerle ilgili bir dilekçe verdi. CHP Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu Başkanlığında bir toplantı yapıldı.

Bu toplantı sonucunda Atar Kardeşler disipline sevk edildi. Bunun üzerine Atar kardeşler, disipline sevk edilmesinden sonra Sayın Umut Yılmaz ile ilgili iddiaları ispatlayacaklarını ve belgeleri olduğu şeklinde konuşmalar söyleniyor. Ayrıca Atar Kardeşler Sayın Umut Yılmaz ile ilgili davalarında haklı oldukları ve bununla da mücadeleden vazgeçmeyeceklerini kamuoyundan paylaştılar. Ne var ki, CHP 30 yıl aradan sonra Şehitkamil, Nizip ve Karkamış ilçelerini kazandı.

Buna layık olmaları gerekirken, “Kol Kırılır Yel İçinde Kalır” sözünü kendilerine şiar etmeleri gerekirken, böyle tartışmalarla CHP’nin Gaziantep’te başarısını bir sonraki seçimlerde derslerini alır gibi görüyorum. Benim CHP’de çok arkadaşım ve tanıdıklarım var. Bu olaylar gerçekten CHP’yi hem Ankara’da hem de Gaziantep’te küçük düşürüyor.

Birde aynı şekilde Nizip CHP Belediye Başkanı Ali Doğan’da göreve geldiği 6 ay boyunca sürekli tartışmalardan düşmüyor.

Bu da aynı şekilde Şehitkamil’de olduğu gibi Nizip’te de sıkıntı yaratıyor. Şimdilik Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel ile bir şeyler söylemek istemiyorum. Bakalım o da ne zaman büyük bir hata yaparak CHP’yi de Karkamış’ta zor durumda bırakmaz. Ben başlıkta da söylemiştim. Üniversite sınavlarında 3 yanlış bir doğruyu götürüyor. Şimdi Şehitkamil ve Nizip’te iki yanlış olaylar yaşanıyor ve daha sonra seçim geldiğinde de 2 yanlış bir doğruyu götürür.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet Erol Maraş Arşivi