Netrags’dan 70 Ülkeye Spor Filesi İhracatı

Netrags’dan 70 Ülkeye Spor Filesi İhracatı

Sporun genellikle her dalı için oldukça önemli yere sahip olan spor filesi, birçok firma tarafından sunulan bir üründür. Spor dalına göre değişiklik gösteren spor fileleri, en çok da basketbol alanında tercih edilmektedir. Spor filesi, lider bir firma tarafından üretildiği ve uygulandığı sürece sporculara büyük rahatlık tanırken hizmeti alan kişinin de tasarruf etmesini sağlar. Çünkü iyi bir şekilde sunulan spor filesi hizmeti, ekstra bakıma ve masrafa yol açmaz.

Spor Fileleri

Spor fileleri, topun saha dışına çıkmasını engelleyen ürünlerdir. Bu ağlar günümüzde istenilen ölçü ve renkte üretilmektedir. Spor ağlarının çeşitlerini ise şu şekilde sıralamak mümkündür: voleybol ağları, tenis ağları, su topu ağları, tribün koruma ağları, kayak pistleri koruma ağları, golf ağları, paintball ağları, futbol ağları, hokey ağları.

Spor Filelerinin Önemi

Bir spor alanında kullanılacak olan ağın kalite olması oldukça önemlidir. Çünkü bu ağlar sayesinde aslında alanda güvenlik önlemleri alınmış olur. Örneğin futbolda kale ağlarının çok güçlü olmasının nedeni, gol atıldıktan sonra topun sekip seyircilere zarar vermesini engellemektir. Ayrıca bu ağlar, topun kaleden sekip oyunculara zarar vermemesi için esnek olmalıdır.

Spor Fileleri ve Netrags Uzmanlığı

Netrags, kaliteli ağ ürünlerinde uzmanlaşmış bir firma olmakla beraber ekibi, spor ağlarının üretimi ve uygulamasında oldukça deneyimli olan bir kurumdur. En son gelişmeleri, teknolojileri ve endüstri standartlarını takip eden ve tüm ürünlerini dikkatle ve özenle üreten Netrags, birçok spor dalı için spor filesi üretmektedir.

Kriket ağlarını genellikle polipropilenden üreten firma; spor kulüpleri, tatil parkları ve diğer eğlence tesisleri dahil olmak üzere birçok alanda hizmet vererek, yüksek kaliteli ürünler ortaya koymaktadır. Amatör sporculardan profesyonellere kadar herkes için uygun olan geniş futbol ağları yelpazesi ile ise Netrags, ultra güçlü futbol ağlarından mini futbol ağlarına kadar çeşitli alternatifler sunmaktadır. Bunun yanı sıra bahçede kullanılmak üzere üretilen futbol çevre ağı da mevcuttur. Netrags’in ürettiği kaliteli golf ağı ise, oyunu golf sahası içinde tutar. Böylece topların neden olabileceği olası hasarların önüne geçer. Netrags, müşterinin ihtiyacı olan ağ türünü nasıl ve nereye kuracağını oldukça iyi bilmekte, bu bilgisini ise deneyimine borçludur. Sizler de Netrags ile çalışmak istiyorsanız hemen firmanın resmi web sitesini ziyaret edebilir ve detaylı bilgi edinebilirsiniz. Dilerseniz uygulama hakkında net bir fiyat bilgisi de talep edebilirsiniz.

Netrags İle Uygun Fiyata Kaliteli Spor Fileleri

Spor filesi denilince aslında kast edilen file, uygulama yapılacak alana ve filenin hangi sporda kullanılacağına bağlı olarak değişiklik gösterir. Farklı sporlarda, ağ boyutları farklıdır. Çünkü kullanılan topun boyutu, ağ boyutunu da etkiler. Bu farklılıklar elbette spor filesi maliyeti üzerinde oldukça önemli bir etkiye sahiptir. Spor-ağ boyutu ilişkisi şu şekilde özetlenebilir:

Futbol – Basketbol

12 cm

Voleybol – Hentbol

10 cm

Tenis – Hokey

4,5 cm

Golf – Squash

2 cm

Yukarıdaki tabloda da görüldüğü üzere filenin kullanılacağı spor değiştikçe, ürünün boyutu da değişmektedir. Netrags gibi lider firmalar bu değişikliği göz önüne alırken bir yandan da müşterilerine uygun fiyatlar sunmaktadır. Böylece müşteri, hem kaliteli hem de uygun fiyatlı bir hizmet alabilir.

Netrags

Önde gelen spor filesi üreticilerinden birisi olan Netrags, tüm spor aktiviteleri için çok çeşitli spor ağ sistemleri sunmaktadır ve ayrıca ürettiği ağların kalitesini garanti etmektedir. Bu fileler, tek renk ve çoklu renk seçenekleriyle alana uyacak şekilde üretilmekte olup kalite standartlarına uygun ürünlerdir.

Yıllardır spor alanında sık sık tercih edilen Netrags spor fileleri, çeşitli alanlarda müşterinin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmakta ve üretilmektedir. Spor fileleri arasında futbol, tenis, voleybol, hentbol, basketbol, plaj voleybolu ve plaj tenisi ağlarının yanı sıra beyzbol ağları ve okçuluk ağları da bulunmaktadır. Netrags’ın geniş ürün yelpazesinde ayrıca top taşıma ağları ve atlama ipleri de bulunmaktadır. Tüm spor ağlarının hava koşullarına karşı dayanıklı olmasını sağlamak için Netrags, filelerin en yüksek kaliteli aşırı mukavemetli ipliklerle dokunmasını sağlar. Aynı zamanda üretilen spor fileleri, UV ışınlarına karşı oldukça dayanıklı olduğu için uzun süre kullanılabilen ürünlerdir.

Netrags; kaliteli ürünleri, deneyimli ekibi ve disiplinli iş anlayışı sayesinde oldukça avantajlı spor fileleri üretmekle beraber bu filelerin en iyi şekilde uygulanmasını sağlar. Bu sayede firma, adını tüm dünyaya duyurmuş ve şimdiye kadar 70 ülkeye spor filesi ihraç etmiştir. Sizler de bu firma ile çalışmak ve kaliteli hizmet almak istiyorsanız yapmanız gereken şey, hemen şirketle iletişime geçmek olacak!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.