Türkiye'nin Önde Gelen Kripto Para Piyasası Veri Sağlayıcısı 21 Milyon Nedir?

Türkiye'nin Önde Gelen Kripto Para Piyasası Veri Sağlayıcısı 21 Milyon Nedir?

21Milyon.com, Türkiye'de faaliyet gösteren Türk kripto para borsaları ve bu kripto para borsalarında işlem gören kripto para birimleri ile ilgili canlı bilgi paylaşan bir veri sağlayıcısıdır. Kripto para borsalarını farklı kriterler ile kıyaslanabilmesi ve kripto para birimleri ile ilgili önemli piyasa verilerine erişilebilmesi gibi imkanlar sunan 21 Milyon.com, kullanıcılara son derece önemli avantajlar sağlamaktadır.

21 Milyon.com Nedir?

Kripto para birimlerinin büyük bir popülarite kazanmasıyla birlikte son dönemlerde 10 bini aşkın yeni kripto para birimi piyasaya sürülürken, aynı zamanda dünya çapında binlerce kripto para borsası da faaliyete girmeye başladı. Bu sayının artması piyasadaki çeşitlilik adına olumlu bir durum olsa da aynı zamanda kullanıcılar için platformları ayırt edebilmek de bir o kadar zor hale geldi. Kripto para borsalarına ilişkin çeşitli veriler sunan birçok veri sağlayıcısı olsa da genel olarak yalnızca işlem hacimlerine göre yapılan sıralamalar gibi tek bir kriter baz alınarak yapılan değerlendirmeler, kullanıcıya farklı bir bakış açısı kazandırmakta yetersiz kalıyor. İşte tam da bu noktada 21 Milyon.com, Türkiye'de faaliyet gösteren kripto para borsaları ve bu borsalarda işlem gören kripto para birimleri ile ilgili farklı kriterlere göre yapılan değerlendirmeleri kullanıcıyla buluşturuyor.

21 Milyon.com, Kullanıcılara Ne Gibi Avantajlar Sağlıyor?

21 Milyon.com, kripto para borsalarını yalnızca kaydettikleri işlem hacimlerine göre değil, aynı zamanda borsadaki parite sayısı, kullanıcı yorumları ve borsanın açıldığı tarih gibi pek çok farklı kritere göre değerlendiriyor. Farklı kriterlerin yanı sıra kripto para borsaları, 21 Milyon.com tarafından da somut kriterlere göre puanlanıyor. Puanlamada yapılan değerlendirmelerde, borsanın kuruluş yılı, şirket bilgileri, güvenlik, sosyal medya hesaplarının takipçi sayıları, aylık ziyaretçi sayıları ve mobil uygulamaları gibi oldukça çok sayıda kriteri baz alınıyor. Ayrıca 21 Milyon.com'a üye olan kullanıcılar, platform üzerinden borsalarla ilgili yorum ve görüşlerini de paylaşabiliyor.

Öte yandan kullanıcılar, 21 Milyon.com'da Türkiye'de faaliyet gösteren kripto para borsalarında işlem gören kripto para birimlerinin Türk Lirası cinsinden canlı fiyat bilgilerine ulaşabiliyor. Ek olarak kullanıcılar, yalnızca canlı fiyat bilgilerini takip edebilmekle kalmıyor, aynı zamanda son 1 günlük, 1 haftalık ve 1 aylık zaman dilimlerinde yatırımcısına en çok kazandıran ve kaybettiren kripto para birimlerini de bir arada görüntüleyebiliyor. 21 Milyon.com'un kullanıcılara sağladığı avantajlar bunlarla da sınırlı kalmıyor. Her yatırım ürününde olduğu gibi, kripto para piyasasında da güncel gelişmeleri takip edebilmek oldukça kritik bir öneme sahip. Kullanıcılar, 21 Milyon.com'da "Haberler" sekmesi aracılığıyla önemli gelişmeleri ve güncel trendleri takip edebiliyor.

Kısa bir özet yapmak gerekirse 21 Milyon.com, kripto para ekosistemini doğru okuyabilmek ve analiz edebilmek adına ihtiyaç duyulan piyasa verilerini sağlayarak, kullanıcılara çok farklı bakış açıları kazandırabilme söz konusu olduğunda ezber bozarak önemli bir fark yaratıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.