Perkotek x ray cihazları

Perkotek x ray cihazları

X RAY metal dedektörü, erişilen kişilerin vücudundaki metal nesnelerin varlığını kontrol edebilen hassas tarama standartlarına sahip cihazlardır. El ve taşınabilir metal üst arama dedektörleri ile kişiler taranırken, X-ray cihazları ile bagaj, valiz ve benzeri eşyalar taranır.

X RAY Metal Dedektörü

Metal dedektörleri insan vücudunda metal bulmak için kullanılır. Bu, güvenlik ve erişim kontrolünü sağlayacaktır. Metal üst arama dedektörü kamu kurumları, havaalanları, askeriye, belediyeler, meydanlar, çiftlikler, alışveriş merkezleri gibi birçok alanda bulunabilir. Peki metal dedektörleri metali nasıl algılar? Bu dedektörlerin güvenlik bölgeleri vardır. Bir kişi metal dedektöründen geçtiğinde, bu bölgeler metal nesnenin konumuna odaklanır ve sesli ve ışıklı bir alarm verir. Alan arttıkça, çapraz dedektörlerin metal algılama seviyesi artar, bu da güvenliği en üst düzeye çıkarır.

X-ray cihazları daha önceleri yüksek düzeyde güvenlik gerektiren yerlerde kullanılsa da küresel ve etnik terörün artmasıyla birlikte alışveriş merkezleri, kongre merkezleri ve oteller, kamu kurum ve kuruluşları gibi birçok alanda tercih edilmeye başlandı. İş merkezleri, hastaneler ve eğitim kurumları gibi yerlerde de bulunur. X RAY cihazı çanta, valiz, cüzdan gibi tüm kargoların içini tarayarak başta silah, bıçak, sıvı ve katı patlayıcılar olmak üzere tüm keskin ve delici metalik nesnelerin algılanmasını sağlar.

X-Ray Cihazları ve Metal Detektörü

Metal nesneleri aramak için, el tipi metal dedektörü, güvenliği sağlamak için geçiş alanlarındaki vücut metallerini algılar. Arama metal dedektörleri, geçişli metal dedektörleri, x-ray cihazları ve portatif metal üst arama dedektörleri olarak 3 başlık altında toplanır. Güvenlik görevlilerinin bulunduğu alanlarda metal kapı dedektörlerinden geçen kişilerin şüphelenmesi durumunda çok kullanışlıdır. Taşınabilir metal dedektörler, güvenlik görevlilerinin yüksek kaliteli, hızlı, tekrarlayan aramalar yapmasına olanak tanır.

22 Khz frekansında çalışan portatif metal üst arama dedektörleri titreşimli uyarı verir. Metal algılamayı bu şekilde sağlarlar. Metal dedektörler yüksek hassasiyetleri sayesinde en küçük metal nesneleri bile algılayabilir ve güvenliğinizi %100'e kadar arttırabilir. Ayrıca bu dedektörler şarj edildikten sonra pil gücü neredeyse tükenene kadar uzun süre çalışmaya devam edebilir. Şarj edilebilir olması ile kullanımı basitleştirilmiş portatif metal dedektörleri alışveriş merkezleri, plazalar, çiftlikler ve şirket girişlerinde sıklıkla tercih edilmektedir. Özellikle metro ve otobüs duraklarında güvenlik görevlileri, çantalarını aramak yerine cihazı kadınlara yakın tutarak metal nesneleri kolaylıkla tespit edebilir. X RAY ürünü için perkotek.com sitesine bakabilirsiniz.

Turnike Fiyatları

Turnike olarak da bilinen yaya geçiş kontrol sistemleri, genel veya özel bir alanda tüm personelin geçişini kontrol etmek, serbest geçişi olan kişilerin geçişini sağlamak ve belirli alanlarda yetkisiz kişilerin geçişini kısıtlamak için uygulanır. Turnike fiyatları uygundur.

Yaya geçiş kontrol çözümleri, her müşterinin uygulama ve ihtiyaçlarına bağlı olarak şirketlerde çok çeşitlidir, bir kapıyı kontrol eden tek bir cihazdan oluşan çözümlerden, sistem tarafından yönetilen farklı elektromekanik sistemlere bütünleşmiş birden fazla cihaz içeren çözümlere kadar değişebilir.

Turnike Nasıl Çalışır?

Turnike kullanımı temel olarak belirli personelin belirli bir yere giriş çıkışını sağlar, bu temelde şirketlerin turnike geçiş kontrol sistemi için sizlere sunduğu tasarımdır. Turnike fiyatları için listelere bakılabilir. Riskler ve güvenlik açıkları; Ancak, yetkisiz kişilerin girmesini kolaylaştıran bazı durumlar olduğundan, erişim kontrol panellerinin bile yüzde 100 güvenli olmadığını bilmelisiniz. Örneğin:

Birisi acil bir durumda erişim kontrol sisteminin kilidini açmak için yaygın olarak kullanılan bir anahtar kullanıyorsa geçiş sağlayabilir. Bu güvenlik açıklarını tanımak, gerçekten önemli ve neredeyse dokunulmaz bir sisteme sahip olmanın ilk adımıdır. Turnike ile binanızın güvenliğini artırmak için şu ipuçlarını izleyebilirsiniz:

Aynı elektronik kartlar ile devreye giren geçiş turnikelerini asansör alanına kurunuz.

Lobi kısmına bir bariyer koyabilirsiniz.

Böylece her kattaki yetkili kişilerin yalnızca etkinleştirmesi gerekmez.

Çift kontrol sistemi kullanmanız önerilir.

Erişim Turnikeleri

Erişim turnikeleri, resepsiyon personelinin ve bireylerin çok çeşitli durumlarda, spor salonlarında ve diğer birçok yerde erişimi kontrol etmesini kolaylaştırır. Turnike fiyatları alacak yerlerin bütçesini zorlamaz. Ana işlev olarak, yaya geçişlerinin sıklığı yüksek olduğunda bile yaya akışını konforlu bir şekilde düzenlemektir. Acil durumlarda her iki yönde de serbest hareket sağlarlar. Merkezler, spor tesisleri ve spor salonları için idealdir.

Turnikeler, spor merkezine erişimin otomatik kontrolü için temel unsuru temsil eder. Turnikeler, güvenlik ve erişim kontrolü sağlamanın hızlı ve güvenilir bir yöntemidir. Kart okuyucu, biyometrik cihaz veya harici kontrol paneli gibi bir erişim kontrol sistemi tarafından etkinleştirilirler. Erişim kontrol sistemi, doğrudan turnikeye veya resepsiyon veya güvenlik noktasında bağımsız bir kaide üzerine entegre edilebilir. Turnike için perkotek.com sitesine bakabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.