Vehbi Dinçerler spor salonu açıldı

Vehbi Dinçerler spor salonu açıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Toto Teşkilatı iş birliğinde kente kazandırılan Mehmet Vehbi Dinçerler Spor Salonu’nun resmi açılışı yapıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Toto Teşkilatı iş birliğinde kente kazandırılan Mehmet Vehbi Dinçerler Spor Salonu’nun resmi açılışı, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un katılımıyla yapıldı. Törende konuşan Kurtulmuş, her ziyaretinde kentin bir adım daha ileriye gittiğini belirterek Gaziantep’in her açıdan örnek bir şehir olduğunu söyledi.

Kurtulmuş, şehrin dört bir yanını spor salonları ve yüzme havuzlarıyla donatan Büyükşehir Belediyesi’nin Spor Toto ile ortaklaşa hareket ederek hizmete açtığı Mehmet Vehbi Dinçerler Spor Salonu için düzenlenen resmi açılış törenine katıldı. Törende Kurtulmuş, Gaziantep genelinde bulunan 400 okula dağıtılacak spor malzemeleri için 2,5 milyonluk temsili çeki GBB Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Davut Gül ve İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe’ye takdim etti. Açılış konuşmalarının ardından protokol, tesisi gezdi.
Törende konuşan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Gaziantep’te bulunmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, şehre olan ziyaretinin açılış törenin ardından devam edeceğini söyledi.

“Bu spor salonu açılışının ayrı bir önemi var”
Kurtulmuş, “Gaziantep programları arasında Mehmet Vehbi Dinçerler Spor Salonu’nun resmi açılışının çok anlamlı bir yeri var. Vehbi Dinçerler Beyin Türkiye siyasetine katkıları, çok değerli destekleri, kişiliği, karakteri ve şahsiyetiyle ortaya koyduğu vizyon, Türkiye siyasetinde iz bırakmıştır. Bu örneği ve hatırayı şükranla anıyoruz. Böyle bir ismin, burada bir spor salonuna verilmiş olması da oldukça güzel. Bu davranış, milletimizin kadir şinaslığının ve vefakarlığının ne kadar kuvvetli olduğunu gösterir. Bu bakımdan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.


Salonda bugüne kadar 8 bin 553 kişiye hizmet verildi
Şehitkamil ilçesine bağlı Karacaahmet Mahallesi’ndeki spor salonu Olcay Külah İlkokulu’nun bahçesinde yer alıyor. Toplamda bin 257 metrekarelik inşaat alanına sahip olan salonun içerisinde uluslararası standartlarda yapılan basketbol sahasının yanı sıra fitness, voleybol, basketbol, kickbox, karate, tekvando, satranç ve masa tenisi branşları ve 120 kişilik kapasiteli tribün bulunuyor. Tesis faaliyet göstermeye başladığı 2020 yılından bugüne kadar 8 bin 553 vatandaşa hizmet verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.