Gençler Parkede Şov Yaptı: Gaziantep Basketbol, Fenerbahçe’yi Devirdi!
Maç oldukça çekişmeli geçti. İlk yarıyı 38-39 geride kapatan kırmızı-siyahlı gençler, ikinci yarının başında da farkı kapatmakta zorlandı. Üçüncü periyot sonunda 63-67 geride olan Gaziantep Basketbol, son çeyrekte adeta parkeye karakter koydu. Müthiş bir geri dönüşle rakibini sindiren Gaziantep’in gençleri, maçı 90-80 kazanarak sahadan alkışlarla ayrıldı.
Bu kritik galibiyetle puanını 22’ye çıkaran Gaziantep Basketbol haftayı 6. sırada tamamlarken, Fenerbahçe 20 puanla son sıraya geriledi.
Maçın Yıldızı: İbrahim Ethem Yılmaz
27 sayı, 13 asist ve 2 ribaunt ile mücadele eden İbrahim Ethem Yılmaz, performansıyla geceye damga vurdu. Hem skor üretimiyle hem de takımını yönlendirişiyle dikkat çeken genç yıldız, izleyenlerden tam not aldı.
Gaziantep Basketbol’un gençleri bu zaferle hem moral buldu hem de playoff yolunda önemli bir adım attı. Taraftarlar ise şimdiden bir sonraki maç için heyecanla beklemeye başladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.