Erkek Eşofman Nasıl Kombinlenir?

Erkek Eşofman Nasıl Kombinlenir?

Bir çift eğlenceli eşofman kombini mi hayal ediyorsunuz? Bazen bir mağazada üzerinize tam oturan eşofmanları bulmak sandığınızdan daha zor olabilir ama bundan sonraki en iyi süreç, evde kendi tarzınıza göre eşofman kombini yapmak olacaktır. Bu eşofmanların rengini, kumaşını seçip bedeninize göre şekillendirebilirsiniz

Bu mükemmel bir denklem ile eşofman kombini yapmak çok kolay! O halde eşofmanları nasıl kombinleyebileceğinizi birlikte inceleyelim.

Erkek Eşofman Modelleri ile Yaz Kombinleri

Sıcak yaz günlerinde giyebileceğiniz yazlık erkek eşofman modellerinin kumaşı diğerlerine göre daha ince tasarlanmıştır. Bu sayede gün boyu rahat ve ferah hissetme imkanına sahip olabilirsiniz.

Erkek eşofman ve tişört kombini ile spor görünmek oldukça kolaydır. Fakat bu iki parçayı doğru bir şekilde kombinlemek sizin için ilk kural olabilir. Doğru eşofman kombini yapabilmeniz için moda ikonu olmanıza gerek yok! Yapmanız gereken tek şey doğru modeller ile renkleri birleştirmek olacaktır.

Eşofman ve Sweatshirt Kombini

Elbette eşofman ve sweatshirt kombini ile cool görünebilirsiniz. Peki eşofman ile sweatshirtleri nasıl şık hale getirebilirsiniz? Kendiniz için en uygun olan modelleri seçerek ilk adımı atabilirsiniz.

Sweatshirt kombini yaparken salaş ve bol kesimleri tercih edebilirsiniz. Bedeninize çok fazla yapışan modeller sizi 1990’ların modasına götürebilir.

Kapşonlu Sweatshirt ve Eşofman Uyumu

Eşofman altı ve baskılı sweatshirt parçalarından bahsedince, herkes için uyum anlayışı farklı olabilir. İsterseniz düz sweatshirtler ile spor ayakkabıları birleştirebilirsiniz, isterseniz baskılı sweatshirtler ile harika kombinler yaratabilirsiniz.

Kapşonlu sweatshirtler ve eşofman uyumunu yakalayabilmek için kumaş renklerinin uyumlu olması gerekir. Erkek eşofman altı modellerinin paçaları lastikli olurken, kadın modellerde biraz daha rahat kesimlere ağırlık verebilir. Bu nedenle kesimlere dikkat etmeniz çok önemlidir. Sweatshirt ve eşofman altı modellerinin orantılı durması, cool görünmenizi sağlayacaktır. Kapşonlu sweatshirt modelini dar eşofmanlar ile tercih ederek daha doğru uyum yakalayabilirsiniz.

Jogger Eşofman ile Basic Tişört Kombini

Koyu renk jogger eşofmanlar ile tercih edebileceğiniz beyaz basic tişört modelleri sayesinde benzersiz kombinler yaratma imkanına sahip olabilirsiniz. Sneaker ayakkabılar ile tamamlayabileceğiniz bu kombin ile sokak modasında dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

Yeni sezon eşofman modelleri için https://www.nofilterbutik.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.