ZM Decor Porselen Tabak Modelleri Beğeni Topluyor

ZM Decor Porselen Tabak Modelleri Beğeni Topluyor

İnsan yaşamı için önemli bir gereksinim olan yemek yemek gün geçtikçe daha da farklı anlamlar kazanmaya başlamıştır. Bireyler, yemek yemeği sadece bir ihtiyaç değil aynı zamanda kültürel bir değer ve estetik bir sunum olarak da değerlendirmektedir. Bu anlayış, bireylerin yemek yapımında ve sunumunda mutfakların olmazsa olmaz ürünlerini belirlemede titiz davranmaya götürmektedir.

Bireyler, bu doğrultuda yemeğin lezzeti kadar sunumunun nasıl yapıldığına önem göstermektedir. Bu durum da berberinde insanların yemeğin sunumunda kullanılan tabak, kâse, bardak, kaşık vb. malzemelerin seçiminde dikkat etmeye götürmektedir. Yemek sunumunda porselen tabaklara, gerek kullanış olarak gerekse de şıklık açısından daha çok rağbet edilmektedir. Porselen, yemeğin sıcaklığını koruyabilme ve aynı zamanda sunumda güzel bir görünüm sağladığından çokça tercih edilmektedir.

Bu yönelim doğrultusunda porselen tabak üreten birçok firma meydana çıkmıştır. Bu firmalar, ürünlerinin kalitesiyle birlikte sunmuş oldukları model çeşitleri ile fark oluşturmaktadır. ZM Dekor müşterilerine mutfak, ev tekstil ve ev aksesuarı alanında birçok kaliteli çeşit sunmakla bu alanda kendi farkını ispatlamış bir markadır.

Modelleri

Bireyler, önemli günlerinde veya değer verdikleri misafirleri geldiğinde en iyi şekilde bir sofra hazırlama çabasına girmektedir. En güzel yemeği yaparak en güzel porselen tabaklarda sunum yapmaya çalışmaktadırlar. O kadar dikkat ederler ki çorbayı farklı bir tabakta, ara yemeği farklı bir tabakta ve ana yemeği de farklı bir porselen tabakta sunma titizliğine girmektedirler. Bu bağlamda porselen tabağının kalitesi kadar modeli de dikkat çekmektedir.

ZM Dekor markası, zengin çeşit seçenekleriyle müşterilerine birçok olanak sunmaktadır. Başlıca porselen tabak modelleri şunlardır;

Mavi-beyaz koleksiyonda; mavi-beyaz lepha tabak, mavi-beyaz esme tabak, mavi-beyaz manu tabak, mavi-beyaz vesta tabak, mavi-beyaz damla tabak, mavi-beyaz çizgili tabak modelleri,

Saat koleksiyonda; saat çukur tabak, saat tabak, saat 5 tabak, saat 10:10 tabak modelleri,

Mavi rüya koleksiyonda; mavi rüya tabak, mavi rüya altın kenar 28cm tabak modelleri,

Dubai koleksiyonda; ikat mavi Dubai tabak modeli,

Yeşil ekose koleksiyonda; yeşil ekose kozalak tabak limited, yeşil ekose tabak limited modelleri,

Siyah inci tabak koleksiyon,

Siyah aşk tabak koleksiyon,

Aslı Hünel göz tabak koleksiyon,

Siyah leopar koleksiyon,

Mercan mavi tabak koleksiyon,

Mavi leopar koleksiyon,

Kırmızı ekose koleksiyon,

Beyaz ekose koleksiyon modelleri gibi birçok şık ve kaliteli tabak modeli sunmaktadır.

Markanın müşterileri için bu denli geniş bir model seçeneği sunmuş olması, bu alandaki iş kalitesini ve özverisini göstermektedir. Kalite ve estetikliği öncül edinmiş bu firmaya uğrayan her birey, zevkine göre uyumlu tabak modelini bulabilmektedir.

Fiyatları

ZM Dekor markası, kurulduğu günden bu yana müşterilerin ihtiyaçlarını karşılama konusunda ki hassasiyetiyle tanınmış bir markadır. Her mutfağın olmazsa olmazı olan tabaklarda sunmuş olduğu zengin içeriğiyle, her müşteriye zevkine hitap edecek modeli bulma konusunda imkân vermiştir.

Her birey, mutfağında şık ve kaliteli ürün bulundurmak ister. Ancak ürünün fiyat aralığı önemli bir ölçüt olarak karşılarına çıkmaktadır. ZM Dekor markası, yıl içerisinde yapmış olduğu indirimlerle her müşterinin bütçesine uyabilecek fiyatı sunmaktadır.

Firma, birçok modeli müşterisine sunmakla kalmayarak, her müşterisinin bütçesine uygun fiyat aralığını da belirlemektedir. ZM Dekor markası, sitesinde ürünlerin görsellerini sunmakla birlikte fiyatlarını da belirtmektedir. Her tasarımın fiyatı mevcut olan siteyi ziyaret ederek detaylı bilgi edinmeniz mümkündür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.