Gece Elbisesi Modelleriyle Şıklığı Yakalayın!

Gece Elbisesi Modelleriyle Şıklığı Yakalayın!

Özel günlerinizde veya konsept partilerde giyeceğiniz gece elbisesi modellerinde şıklığı elde etmeniz çok kolay. Tabii birkaç detaya ve püf noktasına dikkat etmeniz gerekiyor. Öncelikle gittiğiniz mekâna uygun elbise tercihinde bulunmanız size maksimum konfor sağlayacaktır. Mevsime göre kadife elbise veya askılı şifon bir model seçebilirsiniz. Dans gibi fiziksel aktivitelerin bulunduğu gece davetlerinde kısa elbiselerle daha rahat edebilirsiniz.

Mekâna uygun kombin yapmanız kadar önemli bir diğer durum ise katılacağınız davetin saatidir. Davetin akşam veya sabah saatlerine olmasına göre kombininizi dizayn etmelisiniz. Gündüz saatlerinde katıldığınız bir davette daha renkli ve düz elbiseler giyebilir, gece saatlerinde katılacağınız bir davet için daha hareketli, yırtmaçlı veya dekolte detayları olan elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Şık gece elbiseleri ile çeşitli aksesuarları birleştirerek tarzınıza yeni bir soluk kazandırabilirsiniz.

Bir diğer püf nokta kumaş seçimidir. Krep, tül, şifon, pul payet, kadife kumaş türlerinden dikilmiş gece elbisesi modelleri arasından tarzına en uygun olanı seçebilirsiniz. Ve hiç şüphesiz ki son dönemlerde gece elbisesi denilince akla ilk gelen tasarımlardan biri de kadife elbise modelleri olmaktadır. Şık gece elbiseleri kategorisinde yer alan bu parçalarla girdiğiniz ortamlarda tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Gece Elbisesi Kombinlerinde Kadife Kumaşlar Ön Planda

Genellikle gece elbisesi kumaşları yaz mevsimine hitap etmektedir. Kışın kombinlenen elbiselerin üzerine ek bir dış kıyafet ve altına da külotlu çorap giyilmesi, elbiselerin modelini kapatmaktadır. Bu nedenle hem kış mevsimine uygun hem de sizi gecenin yıldızı haline getirecek gece elbisesi modellerine dolabınızda yer vermelisiniz.

Büzgülü, yırtmaçlı, asimetrik ve düz kesim detaylarıyla vücudunuzu sarıp fiziğinizi ön plana çıkaracak kadife elbise modelleri tam da bu iş için! Parlak ve hareketli bir görünüme sahip tasarımlarla daha sade aksesuarları kombinleyerek zarif bir görünüm elde edebilirsiniz. Kadife elbisenizi stiletto, dolgu topuk, kısa topuk gibi ayakkabı modelleriyle kombinleyebileceğiniz gibi bot ve çizme gibi kış mevsimine uygun ayakkabılarla da kombinleyebilir; hem hoş bir görünüm elde edebilir hem de soğuk havadan korunabilirsiniz. Fiziğinize ve katılmış olduğunuz davete göre dilerseniz kadife uzun elbise modellerinden, dilerseniz de kadife kısa elbise modellerinden birisini seçip tarzınızı yansıtabilirsiniz. Elbisenizi seçerken bedeninizi sarmasına, vücudunuza oturmasına ve pot durmamasına dikkat etmelisiniz. Ayrıca uzun kollu, kolsuz veya askılı modellere sahip kadife elbiseleri lila, kırmızı, siyah, pembe, turuncu ve bordo renklerinde görebilirsiniz.

Özel günlerinizde şıklık konusunda herkesten bir adım öne çıkacağınız gece elbisesi ve kadife elbise modellerine, KeiKei’de ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.