Gizli Fermuar Nedir?

Gizli Fermuar Nedir?

Ürünlere adapte edilen fermuarlar görünür olabileceği gibi gizli bir şekilde de dikilebilir. Eğer ürünün dişli kısmı şerit altında kalıyorsa ve görünmüyorsa bu gizli fermuar olarak adlandırılır. Bu üründe kendi içerisinde değişik hammaddeler kullanılarak üretilir. Kullanım alnına bakıldığında ise genellikle giyim sektörü tarafından tercih edildiği görülür. Bunun yanında özelliklede ev tekstil grubunda yer alan yastık kılıfı, nevresim gibi ürünlerde kullanılır. Yine çanta, valiz gibi ürünlerde de bu tip fermuarlar tercih edilir.

Gizli Fermuar Avantajları

Fermuar çeşitleri arasından bu çeşidin tercih edilmesinin en büyük nedeni sağladığı kamufle özelliğidir. Yani gizli fermuar kullanıcılığı üründe göze çarpmaz. Dolayısıyla üründe sağlamak istenen bütünlük sağlanarak daha estetik bir görünüm elde edilmiş olur. Özellikle de bir etek veya elbise de tercih edildiğinde fermuar, görünüm olarak kullanıcıyı rahatsız etmez. Bu özelliklede ürünlerin tek tip olarak üretilmemesi de kullanım noktasında avantaj sağlamış olur.

Kullanılacak ürüne göre naylon veya dokuma olan çeşitlerinden biri seçilebilir. Bu kategoride kaliteli şekilde üretilmiş olan ürünlere https://www.ecefermuar.com.tr/kullanim-yerine-uygun-fermuar-secimi adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.