FM 200 Yangın Söndürme Sistemi Nedir?

FM 200 Yangın Söndürme Sistemi Nedir?

FM 200 Yangın Söndürme Sistemi Nedir?

Yangın Söndürme Sistemleri her işletmede mutlaka bulunması gereken, kanuni olarak zorunlu araç ve cihazları tanımlamaktadır. Can ve mal güvenliği için doğru sistemlerin kullanılması ve düzenli olarak kontrol edilmesi gerekir. Bu da, alanında deneyimli mühendislik ve yangın söndürme firmaları ile çalışarak mümkündür.

Günümüzün gelişmiş teknolojisiyle artık çok daha verimli ve tasarruflu yangın söndürme sistemleri kullanılmaktadır. Hızlı müdahaleyi ve kısa sürede yangını kontrol altına almayı sağlayan özel üretim sistemleriyle ilgili merak edilenleri okuyucularımızla paylaşmak istiyoruz.

FM 200 Yangın Söndürme Sistemi Nedir?

Gazlı yangın söndürme sistemleri elektrik, elektronik materyallerinin yoğun olduğu, insanların bulunduğu ve kimyasal ürünlerin yer aldığı yerlerde de kullanılabilen sistemlere verilen isimdir. FM 200 yangın söndürme sistemi, gazlı sistemlerin gelişmiş ve güncel bir modeli olarak düşünülebilir.

FM 200 sistemi gaz çıkışı durumlarında gazı tamamen örtebilir, yangın sırasında meydana gelen kimyasal reaksiyon zincirini kırabilir ve ısı yayılımını etkin bir şekilde durdurabilir. FM 200 hassas müdahale için özel olarak geliştirilmiştir. Su, kimyasal veya köpüklü yangın söndürme araçlarına ihtiyaç duyulmadan yangın söndürmeyi kolaylaştırır.

NOVEC 1230 Yangın Söndürme Sistemi

Su ve kimyasal yangın söndürme sistemlerinin kullanılamayacağı, hassas noktalardaki yangınları söndürmek için ideal bir sistemdir. NOVEC 1230 yangına müdahale ederken temiz gaz kullanır. Veri aktarımı yapan yerlerde, gemilerde, santrallerde, bilgi işlem ve güvenlik odaları gibi yerlerde, onaylanmış kalite belgelerine sahip NOVEC 1230 sistemleri tercih edebilirsiniz.

Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri

Yeni nesil yangın söndürme sistemleri her türlü koşula uygun olmalı ve yangının olduğu noktadaki hassas cihazları, tesisat ve araçları korumalıdır. Özellikle insanların yoğun olduğu noktalarda yangına müdahale dikkat isteyen bir konu olarak düşünülmelidir.

Temiz gazlı yangın söndürme bu alandaki ihtiyaçları karşılamaya yönelik tasarlanmış sistemlerdir. LPCB ve UL onayı ile üretilen sistemlerle can ve mal güvenliğinizi emniyet altına alabilirsiniz.

Deka Mühendislik Yangın Söndürme Sistemleri

Su ve köpükle atlatılamayacak yangın vakalarını önlemeye yönelik ihtiyaçlarınızı Deka Mühendislik güvencesiyle karşılayabilirsiniz. Kaliteli yangın söndürme sitemlerini konut ve işyerlerinize kuran, düzenli bakımını yapan firma, ilgili personelinizi sistemin kullanımı konusunda bilgilendirecektir. 2007 – Değişim 2019 ve EN standartlarına uygun sistemlerle kendinizi ve sevdiklerinizi güvende hissettirebilir, gelişmiş teknolojiyle maddi zararın önüne geçebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.