Abajur Fiyatları Düzeyleri

Abajur Fiyatları Düzeyleri

Abajur fiyatları ile modellerinde ampule doğrudan bakmak rahatsız edici olabilir. Çıplak ampuller bazen aydınlatmada kullanılır, ancak genellikle ışığın değerli olduğu ve birinin yanlışlıkla doğrudan ona bakmayacağı yerlerde örneğin bir dolapta veya yüksek bir merdiven boşluğunda normal ampul kullanmak daha yerinde olur. Çıplak bir ampulün doğrudan parlaması aslında göze zarar verebilir. Hem gözün ampulü doğrudan görmesini engellemek hem de ışığı gitmesini istediğiniz yere yönlendirmek için abajur kullanılabilir.

Abajur fiyatları dahilinde bir abajurun amacı, gözü ampulün parlamasından korumak ve lambadaki ampulden gelen ışığı odaya yönlendirmektir. Işığı yatay olarak bloke ederek, oturanların veya yürüyenlerin ampulün doğrudan parlamasının gözlerine çarpması abajurlar ile sağlanabilir.

Masa Lambası için Abajur

Bir oda lambası gibi, bir masa lambasının ışığı da gölgesi tarafından yönlendirilebilir. Gölgenin gevşek dokusundan az miktarda ışık akar. Işığın büyük bir kısmı aşağı doğru ve belli bir açıyla dışarı doğru yönlendirilir, bu da ışığın lambanın kendisinden daha geniş bir alan üzerinde akmasına izin verir. Masa lambasının yüksekliği ve alt gölgenin genişliği kişinin masasında çalışırken daha rahat olmasını sağlayacaktır. Abajur fiyatları içinde daha küçük bir abajur, ışığı daha da dar bir şekilde odaklar.

Genellikle görev aydınlatması olarak kullanılan bunun gibi bir abajur, o alana daha fazla ışık odaklar. Dar odak, aynı zamanda, karanlık bir odada, ışığın çevresinde olmayanları rahatsız etme olasılığını da azaltır. Bu, başkalarının televizyon izlediği bir oda da yatmadan kullanışlı bir konfigürasyon olur. Abajur için buradan hizmet alabilirsiniz. https://www.madamecoco.com/abajur/

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.