MEHMET BÜYÜKEKŞİ'DEN TRANSFER TÜYOLARI

MEHMET BÜYÜKEKŞİ'DEN TRANSFER TÜYOLARI
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, devre arası transfer döneminde yapacakları takviyeler konusunda açıklama yaptı. Büyükekşi, ara transfer döneminde 4 önemli isimle masaya oturacaklarını söyledi.

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, hedeflerinin Süper Lig’de sezonu ilk 10 içerisinde bitirmek olduğunu açıklayarak, devre arasında pek çok mevkiye transfer yapacaklarını vurguladı.
Takımın durumu ve transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Maalesef şu anda kadro anlamında bir takım şanssızlıklar yaşıyoruz. Kadroda toplam 7 sakat oyuncumuz var. Kadromuzdaki forvetlerden biri olan Muğdat’ın çapraz bağları koptu ve mayıs ayı sonuna kadar kendisinden yararlanamayacağız. Yine santrfor oyuncumuz Muhammed Demir de fıtık ameliyatı oldu. Yaklaşık 8 hafta da ondan faydalanamayacağız. O yüzden devre arasında forvet transferi yapacağız. Yine orta sahada Tetteh’in sakatlığı var, ondan da faydalanamayacağımız için orta sahaya takviye yapacağız. Sol bek mevkisinde de hem yedek hem de as oyuncumuz sakat. Oraya da transfer yapacağız. Bir 6 numara pozisyonu için transfer girişimlerimiz olacak. Doğru transferleri yapıp takımımızı ikinci yarı daha iyi noktalara taşımayı düşünüyoruz. Ayrıca alt yapıdan oyuncularımızı da takıma kazandırıp yerli oyuncu sayımızı arttırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. (OLAY)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.