Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer’in 10 Kasım Mesajı

Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer’in 10 Kasım Mesajı
Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer’in 10 Kasım Mesajı

“Kurtuluş Savaşının Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 82. yıl dönümünde rahmetle minnetle ve şükranla yad ediyorum.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, büyük bir komutan ve lider, modern ve müreffeh bir ülke inşa eden siyaset ve devlet adamıdır. Vizyonu, kararlılığı ve cesaretiyle modern Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan Atatürk, ‘Yurtta barış, dünyada barış.’ ilkesiyle tüm dünyaya bugün ilham vermeye devam etmektedir. İşgal altındaki bir ülkeyi, çağdaş ve demokratik bir Cumhuriyete dönüştüren Atatürk’ün emanetine sahip çıkma azim ve kararlılığımız tamdır. Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümüne yaklaştığımız bu dönemde, işaret ettiği 'muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma' hedefi doğrultusunda tüm gücümüzle çalışıyoruz. Milletçe bize düşen görev, büyük bedeller ödenerek kurulan Cumhuriyetimize sonsuza kadar sahip çıkmak, birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.