Umut Yılmaz'dan Olay Medya'ya Ziyaret!

Umut Yılmaz'dan Olay Medya'ya Ziyaret!
31 Mart seçimlerinden şok bir şekilde CHP’den Şehitkamil Belediye Başkanı seçilen Umut Yılmaz, yerel medya ile arasındaki soğuklukları gidermek için tek tek yerel gazeteleri ve medya sitelerini ziyaret ettiğini söyledi

31 Mart seçimlerinden şok bir şekilde CHP’den Şehitkamil Belediye Başkanı seçilen Umut Yılmaz, yerel medya ile arasındaki soğuklukları gidermek için tek tek yerel gazeteleri ve medya sitelerini ziyaret ettiğini ve Şehitkamil İlçesinde yaklaşık 1 milyon kişinin yaşadığını parti ayrımı yapmadan herkese hizmet etmeye çalıştığını açıkladı.

ekran-resmi-2024-10-04-08-49-21.png

OLAY MEDYA’YI ZİYARET ETTİ

Gaziantep’in en güçlü medyalarından olan ve Gazete, Televizyon, Radyo ve internet gazeteciliğinde Gaziantep’in yerelde Ulusal Medya’nın sesi olan OLAY Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erol Maraş ile Başkan Yardımcısı Raci Dölek’in Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Ekici ile ziyaret eden Umut yılmaz, “Ben Sayın demiyorum, Erol abi diyorum. Erol abiyi ben Babamın Belediye Başkanlığı öncesinden tanırım. Gerçekten de Erol abinin yazdığı köşe yazılarını çok beğeniyorum. Bana yönelttiği eleştirileri de dikkate alıyorum. Ve bende kendi kendime öz eleştiri yapıyorum. Basın ve medya, halk arasında aracılık görevi yapıyor” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, OLAY Medya’ya yıllardır emek veren ve yine baba dostu olan Raci Dölek abinin de her zaman gazeteciliğini taktir ettiğini, zaman zaman ters düşülen konularda olsa, şehrin menfaatleri konusunda görüş birliğine vardıklarını belirten Umut Yılmaz, “Benim yerel medya ile aramda hiçbir sorun yok. Benim ne Gaziantep ne de ulusal medya ile aramda bir sorun olmayacağı gibi birilerin nifak tohumlarıyla aramızı bozmaya çalıştıklarını ve bunda da başarılı olamayacaklardır” şeklinde konuştu.

ekran-resmi-2024-10-04-08-49-50.png

3500 KİŞİNİN RANDEVU TALEBİ VAR

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil ilçesindeki seçimler sonunda, beni ziyaret etmek isteyen yaklaşık 2500 ile 3000 kişinin olduğunu ve kapısının da her zaman sonuna kadar halka açık olduğunu, randevu taleplerini bizzat yerine giderek gerçekleştirdiğini vurguladı.

BEN SUÇ İŞLERSEM ÖNCE KENDİMİ İHBAR EDERİM

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, son günlerde hakkında birçok dedikodunun çıktığını ve bu dedikodulardan bıktığını, çoğunun da doğru olmadığını, iftira niteliğinde olanları da ve kişilik haklarına saldıranları da hukuk yoluyla mutlaka hakkını savunacağını ve ayrıca bir suçun tespit edilmesi halinde ilk önce kendini ve daha sonra da çalışanlarını Cumhuriyet Savcılığına ihbar edeceğini ifade etti.

KAVGADAN VE DÖVÜŞTEN BİŞEY ÇIKMAZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, CHP’nin bir barış partisi olduğunu, Atatürk’ün ve Cumhuriyetin ilkeleri doğrultusunda halka hizmet etmek için elinden geleni yaptığını, ancak bazıları benimle kavga ve dövüş etmek istediğini bundan da kimsenin fayda görmeyeceğini, barışa ve dostluğa kapısının her zaman açık olduğunu bildirdi.

BETON VE KİLİT TAŞI PARKLAR YEŞİLE BÜRÜNECEK

Son günlerde kendisine gelen şikayetlerin en başında birçok yerlerde kilittaşı ve betonlarla donatılmış parklar olduğunu bunların çoğunu yeşile bürüyeceğini ve orada küçük çaplı halka ucuz bir şekilde kafe kültürünü uygulayacağını açıklayan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, “ Ben parkların daha güvenli olması için her türlü tedbirleri alıyorum.

Halkımızın parklarını dinlenme yeri haline getireceğim. Beton ve kilit taşıyla yapılan parkları önce yeşil bir hale daha sonra da içlerine kafe kültürü oluşturan bir yapıya sahip edeceğim.

Babam ve Şehitkamil Belediye Eski Başkanı Mehmet Bozgeyik’in uyguladığı sisteme tekrar dönülecek. İlk uygulamamızı Uğur Mumcu Parkına yaptık. Yakında tüm parklarda gerçekleştireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.