Annelerin En Önemli İhtiyacı: Göğüs Ucu Kremi

Annelerin En Önemli İhtiyacı: Göğüs Ucu Kremi
Annelerin En Önemli İhtiyacı: Göğüs Ucu Kremi

Annelerin doğumdan sonra göğüs ucu ile ilgili yaşadıkları cilt problemleri emzirme sorunlarına da yol açabiliyor. Özellikle göğüs ucu çatlakları önlem alınmaması durumunda yaraya dönüşüyor ve bu da anneler için oldukça acı verici bir hal alabiliyor. Bu nedenle mutlaka doğum sonrasında göğüs ucu kremi kullanılması gerekiyor. Özellikle göğsü nemlendiren ve aynı zamanda cildi besleyen göğüs ucu kremlerinin kullanılması çok daha doğru bir tercih olur. Bu sayede göğüs ucu çatlaklarının önüne geçmek mümkün hale gelebiliyor ve anneler için çok daha konforlu bir emzirme deneyimi yaşanabiliyor.

Deneyimli anne adayları ise % 100 doğal ve organik içerikler kullanılarak formüle edilen Mustela göğüs ucu kremini tercih ediyor. Özellikle hassas, ağrılı ve çatlaklar oluşmuş göğüs ucu için harika bir seçenek olan bu krem lanolin içermiyor olmasıyla da ön plana çıkıyor. Ciltteki rahatsızlık hissini gidermeye yardımcı olan kremin en önemli özelliklerinden biri de emzirme sonrasında cilde rahatlama hissi veriyor olmasıdır. Bu nedenle özellikle ilk defa anne olanlar için bu kremin harika bir seçeneğe dönüştüğünü söyleyebiliriz.

Zengin dokusu sayesinde cilde son derece kolay bir şekilde uygulanabilen ve nemlendirme özelliğine uzun süre muhafaza eden göğüs ucu kremi düzenli olarak kullanıldığında etkisine çok daha net hissettiren ürünlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Vegan bir krem olan bu ürün sadece doğum sonrasında değil hamilelik döneminde de cilt çatlaklarının oluşmasını önlemeye yönelik olarak kullanılabiliyor. Bu arada kremin kokusuz ve tatsız olduğu bilgisini de aktaralım. Kıyafetlerin üzerinde herhangi bir iz bırakmıyor olması da kremin konforlu bir şekilde kullanılmasını sağlayan özellikler arasında yer alıyor.

Dermatolojik olarak gerekli tüm testlerden geçirildikten sonra kullanıma sunulan krem sağlık profesyonelleri ile birlikte geliştirilen ürünler arasında yer alıyor. E vitamini ile zenginleştirilen ve bu sayede cildi de besleyen göğüs ucu kremi hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler ise mustela.com.tr adresine tıklıyor. Bu arada kremin paraben, fitalat ve fenoksietanol içermediğini, anne ve bebekler için gayet güvenli bir ürün olduğunun kanıtlandığını da belirtelim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.