GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ'NDE REKTÖRLÜK OYUNLARI! Prof. Dr. Necip Fazıl Yılmaz’ın rektörlük İÇİN İSMİ KONUŞULUYOR

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ'NDE REKTÖRLÜK OYUNLARI! Prof. Dr. Necip Fazıl Yılmaz’ın rektörlük İÇİN İSMİ KONUŞULUYOR
Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü için sona doğru gelinirken, YÖK’e verilen isimler arasında bulunan Sait Mesut Doğan, Burcu Özsoy ve İshak Yüce’nin yanı sıra, Prof. Dr. Necip Fazıl Yılmaz’ın rektörlük İÇİN İSMİ KONUŞULUYOR

Rektörlükte İbre Necip Fazıla mı Döndü

Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü için sona doğru gelinirken, YÖK’e verilen isimler arasında bulunan Sait Mesut Doğan, Burcu Özsoy ve İshak Yüce’nin yanı sıra ilk 6’da yer alan tıp kökenli olmayan Makina Mühendisi Necip Fazıl Yılmaz, Ankara ve İstanbul’da kapı kapı gezerek rektör olmak için büyük çaba sarf ederken, hakkında da birçok iddialarla ilgili Gaziantep Üniversitesi Mevcut Rektörü Arif Özaydın’ın YÖK’e giderek bir rapor verdiği ileri sürüldü. Bu rapor üzerine Prof. Dr. Necip Fazıl Yılmaz’ın rektörlük şartlarını taşımadığı söylenirken, yine buna rağmen yoğun bir şekilde çalışmalar yapıldığı ileri sürüldü.

SON KARAR SÜRPRİZ İSİM ERDOĞAN’DAN

Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü için yaklaşık 100’e yakın rektör adayı olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilen 6 ismin yanı sıra tüm rektör adaylarını tek tek hakkında “FETÖ-GBT” incelemesi ve daha önce herhangi bir yanlış işe kalkışmadığı tespit edilmesi halinde yeni bir rektör adayının atanması beklendiği iddia edildi.

ENGEÇ 14 EKİMDE REKTÖR BELLİ OLACAK

Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en geç 14 Ekim’de rektör atamasını yapacağı belirtilirken, büyük ihtimalle tıp kökenli aslen Gaziantepli olan Gaziantep Üniversitesinde görev yapan bir isim üzerinde durulduğu, bunun yanı sıra Gaziantepli olup da 30 yıldır Gaziantep’e uğramayan ve şuanda da Gaziantep Üniversitesi’nde görev yapmayan isimleri rektör yapmayacağı ifade edildi.

Kaynak:Tekin Albayram

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.