BÜYÜKEKŞİ KAZA GEÇİRDİ

BÜYÜKEKŞİ KAZA GEÇİRDİ
Pazar günü oynanan Sivasspor maçında şeref tribünündeki yerini alamayan Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kaza geçirdiği ve tedavisine devam ettiği öğrenildi.

Sivasspor galibiyetini telefonla teknik heyet ve futbolcuları arayarak kutlayan Mehmet Büyükekşi’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
"Sonuç ağrılarımı dindirdi"
Maç öncesi geçirdiği kaza sonucu ameliyat olduğunu da sözlerine ekleyen Büyükekşi, maç öncesi Teknik Direktör Sumudica ve sporcuları telefonla arayarak kendilerinden bir zafer beklediğini, elde edilecek zaferin ağrılarını dindireceğini ifade ettiğini de belirterek, "Maç sonrası Teknik Direktör Sumudica ve sporcularımız beni arayarak 'bu galibiyeti size armağan ediyoruz' dediler. Bunları duymak bile benim için bu sonucu daha anlamlı bir hale getirdi. Alınan sonuç gerçekten bütün ağrılarımı dindirdi. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız sahaya yüreklerini koyarak oynadılar. Hepsini yürekten kutluyorum. Kulübümüzde uyum içerisinde görev yapan, büyük özverilerle çalışan yönetim kurulu üyelerimize ve bizleri yalnız bırakmayan yerel ve ulusal basın kuruluşlarımıza ve medya temsilcilerimize, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu galibiyette herkesin payı var. Bu zafer bizleri rehavete kaptırmadan aynı kararlılık ve disiplinle önümüzdeki maçlara hazırlanmak zorundayız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.