Sumudica’nın Alibec ısrarı

Sumudica’nın Alibec ısrarı
TFF Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü teknik direktörü Marius Sumudica istediği forvet oyuncusunu açıkladı. Denis Alibec’i istediğini ve almaya çalıştıklarını dile getiren Rumen teknik adam, kulüplerin görüşme halinde olduğunu söyledi.

TFF Süper Lig ekiplerinden Gaziantep teknik direktörü Marius Sumudica, Romanya Ligi takımlarından Astra Giurgiu forması giyen Denis Alibec'i takımında görmek istediğini açıkladı.

"Denis Alibec'i almaya çalışıyorum"
Digi Sport'a konuşan Sumudica, "Yarın antrenmana katılacağını umduğum bir Brezilyalı forvetle görüşüyoruz. Türkiye'den bir Bosnalı, bir kaleci, bir yetenekli oyuncu aldık. Hâlâ iki veya üç oyuncu ile görüşüyoruz. İlgilendiğim tek oyuncu Denis Alibec. Hâlâ onu transfer etmeye çalışıyorum" dedi.

"Arada büyük fark var"
Niculae ile bir görüşme yaptığını belirten Rumen teknik adam, "Astra Giurgiu Başkanı Dani Coman ile de konuştum. Fiyat arttı ama kulüpler görüşmelere devam ediyor ve arada büyük bir fark var" diyerek sözlerini tamamladı.

14 gol 11 asist
Kulübüyle olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden 29 yaşındaki forvet oyuncu; 2019-20 sezonunda forma giydiği 26 maçta 14 gol ve 11 asist kaydetti.
Rumen oyuncu daha önceFCSB U19, Farul U19, Inter U19, Mechelen, Inter, FC Viitorul ve Bologna takımlarında da forma giydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.