Gaziantep'te acemi kasaplar hastanelere Akın etti

Gaziantep'te acemi kasaplar hastanelere Akın etti
Türkiye’de her Kurban Bayramı yaşanan acemi kasap manzaraları her yıl olduğu gibi bu yıl yine Gaziantep’te de yaşandı. Kurban keserken kendilerini yaralayan kasaplar, hastanelere ve sağlık merkezlerine akın ettiler.Kurban Bayramı öncesi yetkililerden peş peşe gelen corona virüs tedbirleri alınması çağrısı yapılırken, Gaziantep’te bayram namazından sonra kurbanlarını kesmek isteyen bazı vatandaşlar vücutlarının çeşitli yerlerini kesti."

Hastane acil servislerine akın eden acemi kasaplar, burada tedavi edildi. Kurbanı keserken yanlışlıkla elini, parmağını ve bacağını kesen acemi kasaplar soluklarını acil servislerde aldılar.Gaziantep'te, kurbanlık kesimleri, belediyelerin belirttiği yerlerin yanı sıra, tüm uyarılara rağmen açık alanlarda da gerçekleştirildi. Bazı noktalarda ise birçok aile küçük çocuklarının gözleri önünde kurban kesti. Kendini yaralayan acemi kasaplar ise hastanelere akın etti.

AÇIK ALANDA KESİM

Gaziantep'te Bayram Namazının ardından kurban kesim telaşı başladı. Kentteki kurbanlık kesimleri, belediyelerin belirttiği yerlerin dışında, açık alanlarda da gerçekleştirildi. Vatandaşlar, sosyal mesafe kuralına uymadı. Yapılan tüm uyarılara rağmen, çocukların gözü önünde kurban kesimi yapıldı.

ZABITADAN UYARI

Öte yandan, kesim alanındaki görevli zabıta ekipleri, vatandaşları sık sık sosyal mesafe konusunda uyardı ve çocukları kesim alanının dışına çıkardı

ACEMİ KASAPLAR HASTANEYE AKIN ETTİ

Kurban kesimini kendileri yapan acemi kasaplardan çok sayıda yaralananlar oldu. kendini yaralayanlar Gaziantep'teki devlet ve özel hastanelere akın etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.