Bir umuttur yaşamak : 3 Günde doner bulunamazsa...

Bir umuttur yaşamak : 3 Günde doner bulunamazsa...
Bir umuttur yaşamak : 3 Günde doner bulunamazsa...

"Gaziantep üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma hastanesi Onkoloji servisinde yatan lösemi hastasi 9 yaşındaki Özge Sarıkaya isimli çocuk hastaya uygun ilik için acil olarak A rh + Doner'e ihtiyaç vardır. Baba Gaziantep Halkını kan vermeye çağırıyor"

Her geçen gün çocuğunun gözü önünde eriyen çocuğu için feryad eden Baba Muhterem Sarıkaya hastalığı nedeniyle tedavi gören 9 yaşındaki kızı Özge Sarıkaya'nın sağlığına kavuşmak için ilik bekliyor. Lösemi hastasi Sarıkaya 3 ay önce baş dönmesi ve ağrı şikayeti ile gittiği hastanede yüksek riskli lösemi hastası olduğunu öğrendiği günden beri hayatını hastane koridorlarında geçiriyor.

BABA HERKESİ DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRDI

Baba Muhterem Sarıkaya "Herkesten çok duyarlı olmalarını rica ediyorum. Herkes empati kursun. Herkes kendini benim yerime koysun. Çok hızlı bir şekilde Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji bölümüne gidip ben gönüllü kemik iliği bağışçısı olmak istiyorum desinler. Bağışcı olmak çok zor bir şey değil. Sadece kan verecekler. O yüzden insanlar korkmasınlar. Destek olsunlar, herkesten elini vicdanına koymasını rica ediyorum" dedi.

İrtibat Telefonu Baba Muhterem Sarıkaya 0538 600 71 16

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.