Taksitle Ev Almak İçin Bunları Bilmelisiniz

Taksitle Ev Almak İçin Bunları Bilmelisiniz
Taksitle Ev Almak İçin Bunları Bilmelisiniz

Taksitle ev almak isteyenlerin öncelikle bilmesi gereken husus taksitlerine faiz yükünün eklenmemesidir. Ev sahibi olmak illaki kredi çekmek ve faiz ödemek anlamına gelmiyor. Birikimevim ile hiçbir faiz yükü olmadan kısa sürede ev sahibi olmak çok kolay.

Birikim yapmanın oldukça zor olduğu günümüz ekonomik koşullarında sabit ve dar gelirli insanların ev sahibi olmaları taksitle ev alma yöntemi ile mümkün hale geliyor. Ev sahibi olmak isteyenlerin bütçelerine göre düzenledikleri ödeme planları belirlediği bu sistemde zorlanmadan taksitle ev sahibi olunabiliyor.

Kredisiz Ev Almak

Birikimi olmayanların ev sahibi olmak için düşündükleri ilk işlem kredi kullanmaktır. Bir banka veya finans kuruluşundan kredi kullanmak büyük faiz ve ekstra masraflara katlanmak anlamına gelmektedir. Böylece alınacak evin değeri ortalama iki katına çıkmaktadır. Yani bir ev kendinize alırken aynı evden bir tane de kredi kullandığınız kuruluşa almış olursunuz. Bunun yerine taksitlerini kendinizin belirlediği kredisiz ev almak yöntemini tercih etmek büyük avantaj olmaktadır. Kredisiz ev alma yöntemiyle ödeyeceğiniz her taksit alacağınız evin gerçek değeri üzerinden hesaplanan tutardan düşmektedir.

Taksitle Ev Almanın Avantajları

Taksitle ev almak isteyenlerin en önemli avantajı faizsiz ev sahibi olmaktır.

Bununla birlikte taksitle ev almak isteyenler;

Taksit tutarını kendisi belirler

Ara ödeme yapmazlar

Kefil veya koşullar yoktur

Taksitlerinde öteleme yapabilirler

Komisyon, ipotek ve dosya masrafı bulunmaz

Ev alırken kazanmak isteyen herkes taksitle ve faizsiz ev alma hayalini gerçeğe dönüştürebilir.

Birikiminiz Yatırıma Dönüşsün

Taksitle ev almak isteyenler bir bakıma zorunlu birikim yapmaktadır. Yapılan birikimlerin enflasyon karşısında kaybolmaması önemlidir. Birikimini taksitle ev sahibi olmak için değerlendirenler birikimlerini enflasyona ezdirmeden doğrudan yatırıma dönüştürmektedir.

Her geçen gün ağırlaşan ekonomik tabloda birikimlerinin büyük bölümünün enflasyon karşısında buharlaşmasını istemeyenler için en doğru yatırım birikimlerin taksitle ev almak amacıyla değerlendirilmesidir.

Özellikle geliri düşük veya sabit olan kiracıların kendi belirledikleri taksitlerle ev sahibi olmalarını sağlamaktadır. Türkiye’nin her noktasından taksitle ev sahibi olmak mümkün. Birikimevim ev sahibi olmak isteyen herkesin hayalini gerçekleştiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.