JASAT’tan İlginç Uyuşturucu Ticaretine Darbe...Çaldıkları 100'lerce Kilo Fıstıkla Uyuşturucu Satın Aldılar

JASAT’tan İlginç Uyuşturucu Ticaretine Darbe...Çaldıkları 100'lerce Kilo Fıstıkla Uyuşturucu Satın Aldılar
"Gaziantep’te bir bağ evini soyan hırsızlar çaldıkları malzemeleri uyuşturucu madde karşılığı sattı. Hırsızlık şüphelisi 3 şahıs ve bu şahıslardan çalıntı malzemeleri uyuşturucu madde karşılığında satın alan 1 şahıs Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Şehitkamil İlçe Jandarma komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) tarafından yakalandı. Jandarmanın dedektifleri de denilen JASAT’ın titiz ve başarılı çalışması sonucunda yakalanan hırsızlık şüphelisi 4 şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklana

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Şehitkamil İlçe Jandarma komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) Şehitkamil İlçesi’ne bağlı Erikli Mahallesi’ndeki bir bağ evinde yaşanan hırsızlık olaylarının faillerini yakaladı. 17 Ekim’de R.A.’ya ait bağ evinden 600 kilogram Antep Fıstığı ve çeşitli elektronik ev eşyaları hırsızlığı yapan 3 şahıs Şehitkamil JASAT ekipleri tarafından yürütülen titiz bir çalışma ve operasyonla yakalandı. Hırsızlık şüphelisi şahısların çaldıkları malzemeleri uyuşturucu madde karşılığı bir başka şahsa sattıkları ortaya çıktı. Hırsızlık şüphelisi 3 şahıs ve onlardan uyuşturucu madde karşılığı çalıntı malzemeleri satın alan 1 şahıs çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

JASAT’TAN TİTİZ ÇALIŞMA
Şehitkamil İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT tarafından olay mahalli ve çevresindeki güvenlik kamera kayıtları, KAFES/KEP programı, PTS kayıtları ve saha araştırmaları sonucunda R.A.’nın Erikli Mahallesi’nde 17 Ekim’de yaşanan hırsızlık olayının şüphelilerinin Y.Ö. (28), S.Ü. (33), ve E.Ö. (36) olduğunu tespit etti. JASAT ekipleri ayrıca bu 3 hırsızlık şüphelisi şahsın R.A’nın evinden çaldığı ürünleri uyuşturucu madde karşılığında A.Ç.’ye sattığını da tespit etti. 3 hırsızlık şüphelisi şahıstan uyuşturucu madde karşılığında R.A.’nın evinden çalınan Antep Fıstığı ve elektronik eşyaları satan alan A.Ç.’nin 21 yaşında olduğu ve daha önceden 2’si hırsızlık 5’i de uyuşturucu madde kullanmak ve ticaretini yapmak suçundan toplam 7 suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI
Şüphelilerden Y.Ö., E.Ö., ve S.Ü. isimli şahıslar eş zamanlı olarak polis bölgesindeki ikametlerine yapılan operasyonla gözaltına alındı. Hırsızlık olayına karışan ve aynı zamanda suç eşyalarını diğer şüphelilerden uyuşturucu madde karşılığında satın alan A.Ç. isimli şahıs da çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.