Gaziantep'in haritası kıpkırmızı...

Gaziantep'in haritası kıpkırmızı...
Gaziantep’te ‘Hayat Eve Sığar’ uygulamasına girildiğinde başta Gaziantep’in ilçeleri olan Şahinbey, Şehitkamil, Oğuzeli, Yavuzeli, Araban, İslahiye, Nurdağı, Nizip ve Karkamış’ta tüm mahalleler kırmızıya bürünmüş durumda.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinin nüfusunun Suriyelilerle birlikte 1 Milyon 200 bin olması nedeniyle en çok Karataş, Akkent, Gaziantep Üniversitesi civarı, Güneykent, Beşyüzevler, Perilikaya, Düztepe, Yavuzlar ve Elmacı Pazarı bölgesi, Suburcu ve Karagöz’de adeta hastalık kol gezerken, ‘Hayat Eve Sığar’ haritasında da kırmızı ağırlığı dikkat çektiği ileri sürüldü.

Gaziantep’in 2. büyük ilçesi olan yaklaşık Suriyelilerle birlikte 850 bin nüfusu barındıran Şehitkamil ilçesinde tüm tedbirlere rağmen hastalık kol gezerken, yaklaşık 300 apartmanın koronavirüs karantinasına alındığı iddia edilirken, en çok görülen Emek, Fatih, Osmangazi, İbrahimli, Batıkent, Kayaönü, Sekizşubat, Aydınlar, Beykent, Fıstıklık, Mücahitler, AVM merkezlerinin üçünde de kırmızı ağırlığı olduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.