SEO Uyumlu Makale

SEO Uyumlu Makale
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü TDP ekipleri, M1 Gaziantep AVM’de açtıkları stantta vatandaşları kadına yönelik şiddete karşı bilinçlendirdi.

SEO uyumlu makale internet sayfasının arama motorlarındaki görünümünü olumlu yönde etkilemektedir. Artık sosyal medya kullanımı hayatımızın hemen hemen her yerinde bulunmaya başladı. Bu durumda artık insanlar araştırma yapacakları konuyu arama motorlarından değil de sosyal medya üzerinden araştırmaya başladı. Durum böyle olunca SEO ve arama motorları arasında bir savaş çıktı.

SEO önem verilmesi gereken ciddi bir konudur. Arama motorlarındaki başarın ve dolaylı olarak sosyal medyadaki sayfaların başarısının artması için dikkat edilmesi gerekmektedir.

SEO Uyumlu Makale Nasıl Yazılır?

SEO’nun bu kadar önemli olması, SEO uyumlu makale (LSI) nasıl yazılır? Sorusunun sorulmasına neden oldu. SEO uyumlu makale yazılırken mutlaka anahtar kelime konusunun anlaşılması gerekmektedir. Anahtar kelime olmadan SEO uyumlu makale yazılamaz.

Örnek vermek gerekirse, internet sayfanız için bir yazı hazırlayıp, ziyaretçi çekmek istiyorsunuz. Çok ilgi çekici ve tıklanma alabilecek bir başlık hazırladınız. Ancak içeriğiniz oldukça alakasız ya da kalitesiz. Bu durumda kullanıcılarınız içeriği belki daha bitirmeden sayfanızı terk edecek. Eğer bir sayfada 3 dakikadan az kalınıyorsa, Google bu durumu oldukça kötü algılayacaktır. En temel amacınız, ziyaretçiyi sayfanızda tutmak. SEO uyumlu bir makalede ana hatları şu şekilde hazırlayabilirsiniz:

Başlık (İlgi Çekici)

Anahtar kelimeler (Mutlaka başlığı içermeli) Ortalama yüzde 3 oranında olmalıdır.

İsterseniz cümleyi anahtar kelimeyle başlatabilirsiniz.

İsteğinize göre sayfanın URL adresini köprü olarak içeriğe ekleyebilirsiniz.

Bir makale en az 200 en fazla 1000 kelime olmalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.