Miraç Halı'ya İhracat Ödülü

Miraç Halı'ya İhracat Ödülü
Miraç Halı'ya İhracat Ödülü

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri'nin düzenlediği törenle bölgede en çok ihracat yapan 100 firmaya ödül verilirken Miraç Halı firması adına ödülü Hakan Emre Mercan ve Mesut Karademir birlikte aldılar.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri(GAİB) tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni Teymur Continental Otel'de gerçekleşti. Törene Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti, CHP ve MHP Gaziantep Milletvekilleri Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Konukoğlu ile iş ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.
Miraç Hali Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Emre Mercan ve Mesut Karademir, "PP Heatset,Akrilik iplikler ile zengin bir renk ve desen yelpazesine sahip olan firmamız, bir çok farklı kalitede sınırsız ebat çeşitliliği ile gerek yurtiçi gerek yurtdışı her türlü müşteri ihtiyacını karşılayacak kapasiteye sahiptir. Üretim faaliyetlerinde 1989 yılında 3 adet tek mekik dokuma tezgahı ile başlayan Mirac Hali 1990 dan sonra yurtdışına ihracat yapmaya başlamıştır. 2006 yılında Mirac halı dış ticaret Ltd. Sti. Kurulmustur. Son teknoloji ile üretim yapılmaktadır. Su anda Arabistan, Rusya, Polonya, Romanya ve Türk Cumhuriyetlerine ihracatlarımız devam etmektedir.Mirac Halı ihracat piyasasına ürünlerini sunmaktadır" diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.