En İyi Lohusa Ürünleri İçin Doğru Adres

En İyi Lohusa Ürünleri İçin Doğru Adres
En İyi Lohusa Ürünleri İçin Doğru Adres

Bilindiği üzere, hamilelik ve doğum sonra süreç kadınlar için oldukça zorludur. Bu süreçte yeni anne olan bayanların beslenmesine dikkat ettiği kadar, giyimine de özen göstermesi gerekir. Bu sayede doğum sonrası lohusalık süreci daha rahat bir şekilde geçecektir. Özellikle bu dönemde annelerin vücut yapıları çok fazla hassas olduğu için kesinlikle kendilerini rahat tutacak kıyafetler tercih etmeleri gerekir. Özellikle lohusa döneminde aşırı sıvı kaybı beraberinde terleme gibi durumları getirmektedir. Hal böyle olunca petrol ve sentetik içerikli lohusa pijama yerine %100 pamuklu kıyafetler tercih edilmelidir. Bu sayede çiçeği burnunda anneler lohusa süreçlerinde her bakımdan daha rahat bir yaşama kavuşabilirler.

Lohusa Ürünleri Tercih Ederken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Lohusa ürünleri seçerken kaliteli markaların ürünlerini tercih etmeniz birinci kuraldır. Diğer zamanlardan farklı olarak kendi bedeninizi rahat hissedeceğiniz tarzda giyim türleri tercih etmeniz gerekiyor. Tüm bunların dışında ise;

· Lohusa ürünlerinde naylon içerikli ve cilde alerji yapacak ürünlerden kaçınmanız gerekmektedir.

· Anneler bu dönemde bebeklerini beslemek için sık sık emzirmek durumdadır. Dolayısı ile hem annenin hem de bebeğin rahatını sağlayacak giysiler tercih edilmelidir.

· Bu dönemde vücut daha hassas olduğu için en ufak bir dikiş hatası bile anneleri rahatsız eder. Bu nedenle kesinlikle alacağınız ürünlerin dikiş kalitesine de özen göstermeniz gerekmektedir.

· Yine anneler lohusa dönemlerinde iç çamaşırı seçimine de özen göstermelidir. Her hangi bir iç çamaşırı yerine emzirme atleti kullanmalıdır. Çünkü emzirme atleti hem bebeğin daha kolay nefes almasını sağlar hem de kullanımı rahat ve pratiktir. Ayrıca cilde doğrudan temas eden bu ürünlerde de mutlaka pamuklu ve anti bakteriyel ürünler tercih etmeniz gerekir.

· Ayrıca sadece kendi lohusa pijama değil, bebeğin kıyafetlerinde de seçici davranmanız gerekmektedir. Özellikle bebeğin cildi çok hassas olduğu için mutlaka %100 pamuklu ve organik kıyafetler tercih edilmelidir.

· Annelerin hayatını kolaylaştıran bir diğer ürün ise bebek bakım çantalarıdır. Bebek bakım çantalarını seçerken taşıması kolay olan ve çok cepli olan modelleri tercih etmeniz de fayda vardır. Bu sayede gün içinde kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

· Lohusalık döneminde anneler kendilerini bakımsız hissedebilir. Bu gibi durumlarda annelerin kendilerini daha iyi hissetmesi için çeşitli aksesuarlar kullanabilirsiniz. Ancak lohusa aksesuarı seçerken de dikkatli olmanız gerekir. Yani günlük yaşamda kullanmış olduğunuz, her hangi bir aksesuar yerine sizi hem şık gösterecek hem de cildinizi rahatsız etmeyecek tarzda aksesuar seçmeniz uygun olacaktır.

Doğum Öncesi Ve Doğum Sonrası İhtiyaç Listesi Nelerden Oluşur?

Öncelikle hamileliğin ilk dönemlerinden itibaren, doğuma kadar olan süreçte anne adaylarının vücutları her ay değişir. Yani hamillik döneminde gerek hormonların değişmesi nedeni ile gerekse, fazla kilo alımı yaşandığı için kadın bedeni değişmektedir. Dolayısı ile anne adaylarının doğuma kadar kullanacakları kıyafetlere ekstra özen göstermesi gerekir. Çünkü dar ve sağlıksız lohusa pijama seçimi hem anne adayının cildine zarar verirken, hem de bebeğin anne karnındaki gelişimine zarar verecektir. Bu nedenle hem dış giyimde hem de iç giyimde mutlaka kaliteli ve kullanışlı kıyafetler tercih edilmelidir.

Doğum sonrası ise yine anne ve bebeği rahat ettirecek, annenin cildini her bakımdan sağlıklı tutacak kıyafet tercihi yapılmalıdır. Lohusa iç giyiminde ve pijamalarında çeşit oldukça fazladır. Yani kendiniz için hem kaliteli hem de kendi tarzınıza en uygun ürünleri bulabilirsiniz. Ürünleri seçerken bebeğin cinsiyetini göz önünde bulundurabileceğiniz gibi tamamen kendi renk zevkinize göre de lohusa giyimi tercih edebilirsiniz.

En İyi Lohusa Ürünleri Nereden Alınır?

Lohusa giyimi ve diğer ihtiyaçları günlük ihtiyaçlara göre daha farklıdır. Yani yeni doğum yapmış olan anneler sıradan günlük giyim yerine kendi ihtiyaçlarına özel giyim seçmeleri gerekir. Ancak ürün seçimi yaparken, dış detayları kadar ince işçiliğine ve kullanım pratikliğine de dikkat etmeniz gerekir. Ayrıca kaliteli ve cilde dost ürünleri seçmeniz daha doğru olacaktır. Eğer kendiniz için lohusa pijamaları ve diğer lohusa ürünleri arıyorsanız www.lohusahamile.com/lohusa-pijama adresini ziyaret edebilirsiniz. Bu adreste ürünleri detaylı bir şekilde inceleyip, uygun fiyatlarından da kolayca faydalanabilirsiniz. Aradığınız tüm ürünleri bu adresten hemen sipariş verebilirsiniz.
detaylı Bilgi için LohusaHamile.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.