Gaziantep Bakan Gül için tek yürek oldu

Gaziantep Bakan Gül için tek yürek oldu
Gaziantep Bakan Gül için tek yürek oldu

Gaziantep Bakan Gül için tek yürek oldu
Yıllar önce çekilmiş bir video üzerinden Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ü hedef haline getirenlere en etkili yanıt Gaziantep’in bakanına verdiği tam destek oldu.
Adalet Bakanı Gül’ün bakanken Haznevi cemaatini ziyaret ettiği iddia edilmişti. Ancak ziyaretin 2015’te Gül henüz vekil bile değilken, seçim çalışması için yapıldığı ortaya çıktı.

7 Aralık 2019’da gerçekleştiği iddia edilen ve ‘bakan ziyareti’ olarak servis edilen olay hakkında açıklama yapan Bakan Gül etkinliğin 2015’te düzenlendiğini söyledi.

Gül’ü hedef haline getirenlere en etkili yanıt Gaziantep’in bakanına verdiği tam destek oldu.

İŞTE O DESTEK MESAJLARI

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin: Adalet Bakanımız @abdulhamitgul'ün Türkiye'ye hizmet ve çalışma samimiyetine yakından şahidim. Tüm çalışmalarında gözettiği tek amaç vatana, millete can-ı gönülden hizmet ve Allah'ın rızasıdır.

Biz #Gaziantepliler; #Gaziantep'in, #Türkiye'nin evladı #AbdulhamitGül'ün yanındayız.



Milletvekili Ahmet Uzer: Adalet Bakanımız @abdulhamitgul’ün Edep, Sevgi, Saygı ve Hürmet göstergesi olan Mevlevi Selamını, Anadolumuzun gelenek ve göreneğini yansıtan selamlaşmasını başka mecralara çekerek yıpratmaya yönelik çabaları beyhude olarak görüyorum.

Gaziantep olarak bakanımızın yanındayız.

Milletvekili Mehmet Erdoğan: Değerlerimize dil uzatan tetikçilerin zamanlamaları da manidar. @abdulhamitgul bakanımızı size yedirtmeyiz.

Biz Sn Kılıçdaroğlunun aynı minvaldeki Anadolu kültür yaklaşımını alkışlıyoruz.

Milletvekili Nejat Koçer: Adalet Bakanımız Sayın @abdulhamitgul'ün ülkemize ve milletimize olan hizmetlerine, çalışma azmine, samimiyetine ve gayretine hep şahit olduk. Kendisini yıpratma oyunu içinde olanlar bilsinler ki #Gaziantep olarak her zaman yanındayız.

Milletvekili Derya Bakbak: Ülkesine ve milletine hizmeti kendine görev edinmiş Gaziantep’in yiğit evladı Adalet Bakanımız Sayın @abdulhamitgul'e yönelik karalama kampanyasını kınıyoruz.

#AbdulhamitGül Bakanımızın yanındayız.

Milletvekili Ali Şahin: Birilerinin LGBT cilere olan yakınlığına duyduğumuz saygının bizim mutasavvıflara olan yakınlığımıza duyulmasını bekliyoruz...

Sayın bakanımız @abdulhamitgul Bey’i bu yönde eleştirmek Anadolu hikmet ve hakikatleri ile çelişmektir...

Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu: Anadolumuzun gelenek ve göreneğini yansıtan selamlaşma biçimlerinden bile haberdar olmamak...

AK Parti İl Başkanı Eyup Özkeçeci: Adalet Bakanımız Sayın @abdulhamitgul ‘e yapılan bu haksız, çirkin ve yersiz saldırılar kabul edilemez.

Karşılıklı el öpme, Anadolu’nun geleneğini yansıtmakta ve saygıyı ifade etmektedir. Bu gerçek herkes tarafından bilinmektedir.

Adalet Bakanımız asla yanlız değildir!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu: Sayın Adalet Bakanımız @abdulhamitgul'ün 26 Nisan 2015’te henüz bakan ve milletvekili değilken katıldığı bir programda Anadolu kültüründe var olan karşılıklı el öpme görüntüleriyle alakalı bir manipülasyon yapılmaktadır.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu: Bizim geleneklerimizde anne-babanın, öğretmenin ve âlimlerin eli öpülür. Bunu ayıp saymak bunun üzerinden siyaseten saldırmak ayıptır.

GBC Başkanı Arif Kurt: Biz onu el öptüğü için değil, adam olduğu için seviyoruz.

Adalet Bakanı @abdulhamitgul candır, adamdır.

GTO Başkanı: Mehmet Tuncay Yıldırım: Gaziantep in yiğit evladı Adalet Bakanı Abdülhamit Gül .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.