Vali Gül Giray'ı tebrik etti

Vali Gül Giray'ı tebrik etti
Vali Gül Giray'ı tebrik etti

Gaziantep Valisi Davut Gül, Giray Turizm'i ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Dalgıç'tan firma hakkında bilgi aldı.
Giray Turizm araç istasyonları ve şirket merkezine ziyarete gelen Gaziantep Valisi Davut Gül, işçi servisi taşımacılığında en büyük firmalardan birisi olan Giray Turizm'de Şerif Dalgıç'tan yatırımlar ve araç filosu hakkında bilgi aldı.
Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette iş insanı ve aynı zamanda Gaziantep Servisçiler Kooperatifi Başkanı Şerif Dalgıç, "Günlük 200 bin işçiyi organize sanayi bölgesinden kentin farklı noktalarına taşıyoruz. Günün 24 saati aralıksız hizmetimizle organize sanayi bölgesindeki yatırımcılarımızın ulaşım kollarına destek oluyoruz. Giray Turizm olarak filo kiralama, servis taşımacılığı ve vip araç hizmetleri ile elimizden gelenin en iyisini yaptığımıza inanıyorum. Sayın Valimiz Davut Gül'ün de bizleri ziyareti ve güncel konulardaki görüşlerimizi dinlemesi bizi mutlu etti. Kendisine ve ekibine çalışmalarımıza katkısından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Gaziantep Valisi Davut Gül'de iş adamı Şerif Dalgıç ve Yönetim Kurulu Üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.