Gaziantep Kırmızı-Siyah’a bürünüyor

Gaziantep Kırmızı-Siyah’a bürünüyor
Gaziantep Kırmızı-Siyah’a bürünüyor

Son günlerde Gaziantep’te Kırmızı-Siyah rüzgarı yaşanıyor. Okullarda, benzin istasyonlarında, ofislerde, AVM’lerde, fabrikalarda hemen her yerde Kırmızı-Siyah formalar giyenlerle karşılaşıyorsunuz. Gaziantep uzun yıllar aradan sonra geçtiğimiz yıl yeniden Süper Lig’le buluştu. Gaziantep Futbol Kulübü ile birlikte adeta Gaziantep de Süper Lig’e çıkmış oldu. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin Süper Lig’deki tek temsilcisi olan Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu, çocuklara küçük yaşta spor sevgisini aşılamak ve kentte yaşayanların takımlarına daha fazla sahip çıkarak, Süper Lig’de istikrar sağlamak için, “Gaziantep Tek Yürek-Kırmızı Siyah’a Tam Destek” isimli bir kampanya başlattı.

Kampanya başlayalı henüz birkaç ay olmasına rağmen çok güzel sonuçlar alınıyor. “Gaziantep Tek Yürek-Kırmızı Siyaha Tam Destek” kampanyası çerçevesinde Aralık ayında düzenlenen gecede tam 240 bin forma satıldı. Alınan formalar Gaziantep Valiliği, belediyeler ve Gaziantep Futbol Kulübünün koordinasyonunda öğrencilere ve gençlere ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Belki de Türkiye’de bir Anadolu takımı ilk kez böyle kapsamlı bir projeyi hayata geçiriyor. Proje şu ana kadar son derece başarılı bir şekilde devam ediyor. Bunun nedeni ise Başkan Mehmet Büyükekşi ve yönetim kuruluna olan güvenden kaynaklanıyor. Valilik, belediyeler ve diğer kurum ve kuruluşlar projeye tam destek veriyor. Ortak akılla yürütülen proje kapsamında 300 bin Kırmızı-Siyahlı formanın satılması hedefleniyor.

ADALET BAKANI ABDULHAMİT GÜL 27 FORMA ALARAK GFK’YE DESTEK OLDU

Kampanyaya toplumun bütün kesimlerinden olduğu gibi siyasilerden de büyük destek geldi. Son olarak çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Gaziantep’e gelen Adalet Bakanı

Abdülhamit Gül ve beraberindeki heyet GFK Store’yi ziyaret ederek Başkan Büyükekşi’den bilgiler aldı. Bakan Gül kampanyaya destek vermek için 27 adet forma satın alarak Başkan Büyükekşi ve ekibini kutladı.

Gaziantep Futbol Kulübü, hafta sonu kendi sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı. Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, maç için Gaziantep’e gelen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a, “Gaziantep Tek Yürek-Kırmızı Siyah’a Tam Destek” kampanyası hakkında bilgi verdi. Kampanya nedeniyle Başkan Mehmet Büyükekşi’yi kutlayan Fenerbahçe Başkanı Koç, bu tür kampanyaları çok önemsediğini, futbol sevgisi açısından çok faydalı bulduğunu dile getirdi.

SÜPER LİGDE OLMAK KENT GELİŞİMİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Gaziantepliler, Süper Lig’de olmamanın eksikliğini çok iyi biliyor. Çünkü spor, bir kentin tanıtımı ve turizmi için çok etkili bir araç olmanın yanında, kentin ekonomisi için de büyük taşıyor. Çünkü Gaziantep’in, bir gastronomi, dolayısıyla da turizm kenti olmak gibi iddiası var. Gaziantep’in turizm kenti olmasının yolu tanıtımdan geçiyor. Tanıtımın en etkili araçlarından birisi şüphesiz ki, geniş kitleleri peşinden sürükleyen futbol. Futbol sadece bir spor dalı olmaktan çıktı. Futbol artık günümüzde bir endüstri dalı haline geldi.Bunun bilincinde olan Gaziantepliler de Gaziantep Futbol Kulübüne destek olmayı bir görev biliyor.

Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi, gerek iş hayatında, gerekse de yöneticilik yaptığı kurumlardaki başarıları ile tanınan birisi. Gaziantep Futbol Kulübü öncesi TİM, İstanbul Sanayi Odası, THY, DEİK, Eximbank ve İstanbul Kalkınma Ajansı başta olmak üzere ülke ekonomisine yön veren çok sayıda kuruluşta başkan ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Mehmet Büyükekşi, şimdi memleketinin futbol kulübünün başarısı için çaba gösteriyor.

Gaziantep Futbol Kulübü sevgisi ile büyüyecek olan genç nesille birlikte Gaziantep, başka illerde örneği bulunmayan bir taraftar kitlesine kavuşacak. Bu önemli projenin altında imzası olan tüm yöneticileri kutlamak ve destek olmak gerek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.