Sumudica'nın istekleri var

Sumudica'nın istekleri var
Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Marius Sumudica, stoper ve forvet oyuncusu istediğini bildirdi. Alibec transferiyle ilgili açıklama yapan Rumen teknik adam, “O bana daha önce yardımcı oldu, şimdi bende kendisine yardımcı olmak istiyorum” dedi.

Marius Sumudica, yeni sezonun geçen yıla göre daha zor olacağını söyledi.
LİG YORUCU GEÇECEK
Maç sayısının artmasıyla ligin ayrıca yorucu bir hal alacağını anlatan Rumen teknik adam, "Bizi zor bir sezon bekliyor. Eğer şehirden, yönetimden veya taraftarlardan bu senenin geçen seneden daha kolay geçeceğini düşünen varsa bence yanılıyor. Bence daha zor olacak. O yüzden daha fazla kenetlenmeliyiz." dedi.

AFYON KAMPI VERİMLİ GEÇİYOR
Afyonkarahisar'daki kamp döneminin oldukça verimli geçtiğini anlatan Sumudica, "Yapacağımız hazırlık maçlarıyla oyuncularımın son performanslarını da görme imkanı bulacağım. Ama genel olarak Afyon'da güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Burada her şey yolunda. Güzel imkanlarımız var. Tüm bu yapılanlar ve harcanan emek Gaziantep FK'nın iyi yerlerde olması için. Antrenmanlara 2 gün gecikmeli başladık ancak adaptasyon sürecini atlattık. Şimdi daha iyi olmaya başlıyoruz." ifadelerini kullandı. 

İKİ TRANSFER İSTİYORUM
Marius Sumudica, geçen yılki kadroyu önemli ölçüde koruduklarına işaret ederek, şöyle konuştu:
"Ligdeki en az yabancısı olan takımlardan biriyiz. Stoper ve forvet oyuncusu düşünüyorum ve istiyorum. Kadromuzda iyi yerli oyuncularımız var. Geçen seneki ilk 11'den sadece Kayode'yi kaybettik. Onun yerine Andre geldi. Ama hala eksik bölgelere oyuncu almamız gerekiyor. Geçen sene yeni bir takımdık kimse bizi tanımıyordu. Yaptıklarımızı herkes gördükten sonra bize saygı duymaya başladılar. Bu bizim işimizi daha zor yapacak. Bence bu kadro, stoper ve forvet mevkine takviye yapılırsa yeterli. Her pozisyonda iki oyuncumuz var. Kendimi şanslı hissediyorum. Çünkü yerli oyuncularım iyi düzeyde. Birbirlerini tanıyorlar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.