Maxim tamam, Kayode haber verecek

Maxim tamam, Kayode haber verecek
Gaziantep Futbol Kulübü’nde bu sezon kiralık olarak forma giyen Alexandru Maxim ile Laryy Kayode transferinde büyük bir adım atıldı. Kırmızı-Siyahlı yöneticiler, Maxim ile her konuda anlaşma sağlarken bu futbolcu kulübü Mainz 05 ile ilişiğini keserek imzaya gelmesi bekleniyor.

Yeni sezonda kadroyu büyük oranda muhafaza etmeye karar veren Gaziantep Futbol Kulübü, ilk olarak kiralık forma giyen Maxim ile Kayode ile masaya oturdu.

MAXİM’DE İŞLEM TAMAM
Gaziantep Futbol Kulübü’ne devre arasında kiralık olarak gelen ve oynadığı futbolla ve attığı gollerle takımına önemli katkı sağlayan Maxim ile yeniden anlaşma sağlandı. Bu futbolcu ile tüm alacakları konusunda anlaşma sağlanırken kulübü Almanya temsilcisi Mainz ilede anlaşma gerçekleşti. Rumen futbolcunun kısa sürede kulübüyle ilişiğini keserek bonservisiyle birlikte Gaziantep’e geleceği öğrenildi.

KAYODE KARAR VERECEK
Gaziantep Futbol Kulübü’nün bir başka kiralık futbolcusu Kayode ile her konuda anlaşma sağlanırken bu futbolcunun döviz karşılığında artış istediği ve bu konuda da yönetimle kendisi arasında anlaşmanın yapıldığı gelen bilgiler arasında. Son kararını bugün verecek olan Kayode’nin kiralık olarak Gaziantep’e geleceği ve forma giymeye devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.