Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer'in 19 Mayıs Mesajı

Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer'in 19 Mayıs Mesajı
Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer'in 19 Mayıs Mesajı

Gaziantep Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer "Türkiye'yi muassır medeniyetler seviyesine ulaştıracak olanlar, Cumhuriyeti emanet alan gençlerimizdir" dedi.

Gaziantep Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs'ta Samsun'da başlattığı kurtuluş mücadelesinin 100'üncü yılını gururla kutluyoruz" diyen Milletvekili Koçer mesajında şunları kaydetti:

"19 Mayıs; geçmişinden koparılarak tarihten silinmek istenen Türk milletinin, geleceğine ve kaderine sahip çıkarak yön verdiği bir dönüm noktasıdır. 100 yıl önce Samsun'a atılan adım modern ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti için çizilen yol haritasıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük eserim dediği Cumhuriyeti emanet ettiği Türk Gençliği, 19 Mayıs 1919'un anlam ve öneminin bilincini ve sahip olduğu emanetin büyük sorumluluğunu taşımaktadır. Türkiye'yi nice 100 yıllara eriştirecek olan, geleceğin mimarı gençlere duyduğumuz güven ve inanç tamdır. Gençlerimizin hayata en iyi şekilde hazırlanması, dünya gençleriyle rekabet gücüne sahip olabilmesi, her alanda ülkemiz adına çağdaş uygulamalar içinde bulunmaları, sosyal, kültürel, ekonomik ve teknolojik tüm imkanları kullanmaları için çalışıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle başta gençlerimiz olamak üzere aziz milletimizin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.