SANKO Üniversitesi A Plus Üniversite

SANKO Üniversitesi A Plus Üniversite
SANKO Üniversitesi A Plus Üniversite

"SANKO Üniversitesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da, Üniversite Araştırma Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından gerçekleştirilen Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) sonuçlarına göre, Öğrenim Deneyiminin Tatminkârlığı kategorisinde A Plus Üniversite olarak derecelendirildi."

Araştırma,123devletve65vakıf olmak üzere,188üniversiteden35 binin üzerinde öğrencinin katılımı ile altı kategoride yapıldı.

SANKO Üniversitesi,deneyimtatminkarlığı,akademik destek ve ilgi,kurumun yönetim ve işleyişinden memnuniyetile kişiselgelişimve kariyerdesteğisıralamasıana başlıklarındaöğrencilerindentam destek aldı.

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, "Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl daTÜMA sonuçlarıçabalarımızın değer gördüğünü bir kez daha göstermiştir. ÜniversitemizÖğrenim Deneyimi veTatminkarlığı'sınıflamasındaA Plus, 'Akademik Destek ve İlgi', 'Kurumun Yönetim ve İşleyişinden Memnuniyet' ile"Kişisel Gelişim ve Kariyer Desteği"sınıflandırmalarında iseAkategorisinde değerlendirilmiştir. Sonuçlar üniversitemiz adına için gurur ve mutluluk vericidir" dedi.

Kurulduğu günden bu yana, gerek Gaziantep, gerekse bölge için eğitim, bilim ve sağlık hizmetinde önemli başarılara imza atmayı hedefleyen SANKO Üniversitesi'nin ulusal ve uluslararası arena da söz sahibi olmak adına azimle yoluna devam ettiğinikaydeden Prof. Dr. Dağlı, "Gerek Mütevelli Heyetimiz gerekakademik ve idari kadromuz gerekse öğrencilerimiz ve velilerimizle bir aile olmanın büyük avantajını yaşıyoruz.Katkısı olan herkes teşekkür ediyorum. Bizi tercih eden ve bu akademik yılda aramıza katılmak için tercih edecek öğrencilerimizle daha büyük başarılara birlikte ulaşacağımız inancındayız.Bu başarı hepimizin" diye konuştu.

SANKO ÜNİVERSİTESİ

2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi'nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanlarında yüksek lisans veBiyoistatistikalanında Doktora eğitimleri veriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.