VE...SURVİVOR AYCAN GAZİANTEP'TE

VE...SURVİVOR AYCAN GAZİANTEP'TE
Survivor Aycan Yanaç, ALG Spor ile görüşmek üzere Gaziantep'e geldi.

Survivor’da yıldızı parlayan milli futbolcu Aycan Yanaç, bugün sabah Gaziantep’e gelerek ALGSPOR Başkanı Ali Gözcü ile bir araya geldi. Havaalanında OLAY SPOR'un karşıladığı Aycan, ALG Spor ile görüşmek üzere kulübe gitti. Yeni sezonda ALG Spor Bayan takımının formasını giymesi beklenen milli futbolcunun transferinin gündeme gelmesi Gaziantep’te büyük heyecan yarattı.

Bu sene Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi’ni lider bitiren ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hak eden ALGSPOR’da, Aycan Yanaç’ın transferi çok konuşuldu. Milli futbolcu bugün sabah uçakla Gaziantep’e gelerek ALGSPOR Başkanı Ali Gözcü ile bir görüşme yaptı. Bu transfere her iki tarafın da olumlu yaklaştığı ve 21 yaşındaki oyuncunun, ALGSPOR’da oynamak için oldukça heyecanlı olduğu bildirildi.
UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde mutlak başarı hedefleyen ALGSPOR’un da Aycan transferiyle bu turnuva için iddialı bir kadro hedefine yaklaşacağı dile getiriliyor.

AYCAN YANAÇ KİMDİR?
21 Kasım 1998 yılında Almanya Nürnberg’de dünyaya gelen Aycan Yanaç, 1. FC Nürnberg II takımında forvet pozisyonunda görev yapan Alman-Türk profesyonel kadın futbolcu. 2015'te Türkiye 19 yaş altı kadın millî futbol takımında forma giyen Aycan, 2018'den itibaren Türkiye kadın millî futbol takımında yer aldı. Adını daha çok Survivor 2020'de duyuran milli futbolcu artık Gaziantep’te.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.