Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer'in 15 Temmuz Mesajı

Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer'in 15 Temmuz Mesajı
Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer'in 15 Temmuz Mesajı

Gaziantep Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" mesajı yayınladı.

Gaziantep Milletvekili ve Plan Ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer mesajında "Milletimiz, tehditlere ve darbecilere boyun eğmeyerek onurundan ve istiklalinden vazgeçmeyeceğini, birlik ve beraberlik içerisinde hür ve bağımsız yaşama arzusunu bir kez daha göstermiştir." dedi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında Türk Milletinin, Milli Mücadele boyunca sergilediği onurlu ve dik duruşunu, 15 Temmuz'da ortaya koyduğu birlik ve beraberlikle bir kez daha zirveye taşıdığını ifade etti.

Koçer mesajında şunları kaydetti " Türkiye'nin en stratejik kurum ve kuruluşlarına, en başta Türk Silahlı Kuvvetlerine sızarak yerleşen hain FETÖ terör örgütü mensupları, 15 Temmuz 2016'da, benzersiz bir darbe girişiminde bulunmuşlardır. Ancak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla milletimiz siyasi iradenin ve demokrasinin yanında yer almış ülkesinin ve bayrağının etrafında bir olmuş ve hainlere geçit vermemişlerdir. Aziz milletimiz geçmişte olduğu gibi o gün de ülkemize ve milletimize yönelik her türlü tehdit ve tehlikeye karşı gerektiğinde canını seve seve feda etmeye hazır olduğunu göstermiştir. 251 ve şehit ve 2193 gazimiz, 15 Temmuzda bir kez daha al bayrağımıza rengini veren kanlarını akıtmış, ibretlik ve kahramanlık dolu bir demokrasi savaşı vermişlerdir. Milletimize, devletimize, demokrasiye ve cumhuriyete kasteden hainler, yaptıklarının hesabını en ağır şekilde vereceklerdir. Aziz milletimiz ve gelenekleriyle tarihe kök salmış büyük, güçlü devletimiz bu türden hainliklere ve hainlere asla fırsat vermeyecektir. Bu vesileyle bir kez daha tüm şehit ve gazilerimizi minnet, şükran ve saygıyla anıyor FETÖ başta olmak üzere tüm terör örgütlerini ve onların destekçilerini lanetliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.