Whatsapp Plus Android APK indir - 2021 Son sürüm

Whatsapp Plus Android APK indir - 2021 Son sürüm
Whatsapp Plus uygulaması ile WhatsApp çok daha fonksiyonel ve etkin bir şekilde kullanılabilir.

Whatsapp Plus, android telefonlarda kullanılmakta olan ve Whatsapp uygulamasını normalde olmayan ek özelliklerle kullanmanıza yarayan bir uygulamadır. Uygulamayı kullanarak WhatsApp’i çok daha fonksiyonel ve etkin bir şekilde kullanabilirsiniz. Uygulamayı kurmak içinse öncelikle telefonunuzda bulunan Whasapp uygulamasını silmeniz gerekiyor.

Bu aşamada silme işleminden önce verilerinizi ve mesajlarınızı kaybetmemeniz adına yedekleme yapmanız tavsiye edilmektedir. Ardından telefon ayarlarından APK yüklemenizi engelleyen ayarları uygun hale getirdikten sonra Whatsapp Plus APK uygulamasını telefonunuza rahatlıkla yükleyebilirsiniz.

Whatsapp Plus uygulamasının kullanıcılarına sunmuş olduğu faydalar ise şu şekildedir;

Gizlilik: Mavi tik, iletildi, ses kaydediyor, yazıyor ve mavi mikrofon gibi gizlilik adına normalde yapamadığınız bütün işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz.
Profilime Kim Baktı: Whatsapp Plus uygulamasının tercih edilmesindeki en büyük nedenlerden birisi de profilinize giren kişileri gösteriyor olmasıdır. Profilinize kimin baktığını görmek için rehberinize girmeniz yeterli olacaktır.

Temalar: Whatsapp Plus uygulamasının sahip olduğu tema mağazası sayesinde normalde bulunmayan birçok farklı temaya erişmeniz mümkün. Ayrıca tik stili ve baloncuk stili gibi birçok içeriği değiştirme şansına da sahipsiniz.

Log Kaydı: Uygulamada son 24 saat içerisinde yapmış olduğunuz bütün işlemler kayıt altına alınmaktadır. Bu kayıtlara dilediğiniz anda ulaşabilirsiniz.
Arttırılmış Medya: Bu özellik sayesinde video gönderirken boyut aşımı gibi can sıkıcı dertlerden kurtulabilirsiniz. 1 GB’a kadar dilediğiniz videoları Whatsapp üzerinden gönderebilirsiniz.

Çevrimiçi ve Çevrimdışı Mod: Bu özellikler sayesinde Whatsapp’tayken çevrimiçi olarak gözükmenizi engelleyebilirsiniz. Ayrıca çevrimiçi mod özelliği sayesinde WhatsApp’ta olmasanız bile çevrimiçi olarak gözükebilirsiniz. Fakat bu özelliği kullanmak için uygulamanın arka planda çalışıyor halde olması gerekmektedir.

Sohbet Kilitleme: Bu özellik sayesinde mesajlarınızın gizliliğini arttırabilirsiniz. Dilediğiniz sohbete pin kilidi koyarak daha güvenli hale getirmeniz mümkün. Bu ve birçok özelliğe Whatsapp Plus uygulamasını kullanarak sahip olabilirsiniz.

Whatsapp plus - https://indirgeek.com/whatsapp-plus/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.