Gaziantep'te 32 küçükbaş hayvanından 28'i bulundu!

Gaziantep'te 32 küçükbaş hayvanından 28'i bulundu!
"Gaziantep'te C.A isimli şahsın 32 küçükbaş hayvanından yapılan arama çalışmaları sonucunda 28'i bulundu. 4 küçükbaş hayvan satılıp, 2 kişi firar ederken 1 kişi ise gözaltına alındı. "

Gaziantep il Emniyet Mürlüğünce yapılan açıklamada: 26.11.2019 günü Şahinbey İlçesi Osmanlı mahallesinde müşteki C.A isimli şahsın besi ahırında (32) adet küçükbaş (koyun) hayvanın çalınması olayı meydana gelmiştir.

Meydana gelen olayla ilgili olarak Şahinbey İlçe J.K.lığı JASAT unsurları tarafından yapılan araştırma sonucu hırsızlık olayını M.D, R.D ve E.K isimli şahıslar tarafından 27 V 2…. plakalı minibüs ile gerçekleştirildiği tespit edilmiştir. Olay şüphelilerinden olan M.D isimli şahsın Şahinbey ilçesi Barak mahallesinde bulunan evinin deposunda yapılan kontrolde (28) adet küçükbaş olduğu tespit edilerek muhafaza altına alınmıştır. M.D isimli şüpheliye ait depoda bulunan küçükbaş hayvanlar müşteki A.Y isimli şahsa teşhis ettirilmiş yaptırılan teşhis sonrası küçükbaş hayvanların kendisine ait olduğunu teşhis etmiş (28) adet küçükbaş hayvan teslim tesellüm belgesi ile müşteki A.Y isimli şahsa teslim edilmiştir. Ayrıca çalınan küçükbaş hayvanlardan (4) adedinin şüpheliler tarafından satıldığı, olay şüphelilerinden M.D isimli şahıs Karataş (polis bölgesi) mahallesinde yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Olay şüphelilerinden olan R.D ve E.K isimli şahıslar firari olarak aranmakta olup yakalanarak gözaltına alınan M.D isimli şahıs ise 28.11.2019 günü tamamlanan tahkikat evrakları ile birlikte Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.