Özkeçeci'den Kurban Bayramı mesajı

Özkeçeci'den Kurban Bayramı mesajı
Özkeçeci'den Kurban Bayramı mesajı

İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci mesajında; "Dayanışmanın, kardeşliğin, duyguların, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği bayramlar, kültürümüzün en önemli unsurlarıdır.

Paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramına millet olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.'' dedi.

Sözlerine; " Bayramlar; nesilden nesile aktarılması ve yaşatılması, yeni gönül köprülerinin kurulması, var olan köprülerin sağlamlaşması, neşe ve mutlulukların paylaşılması, dargınlıkların ortadan kalkmasını, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirilmesi için önemli bir fırsattır.

Bu bayramda, muhtaçların hanelerine muhabbet ve sevinç taşımalıyız. Kurban ibadetiyle bizden istenen elimizle birlikte gönlümüzü de birbirimize açmak, gönülden verebilmektir.'' Şeklinde devam etti.

Özkeçeçi; Bu duygularla Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa, İslam alemine ve ülkemize sağlık, huzur ve başarı getirmesi temennisiyle, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim." diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.