LEDTEX WEBBİNG

LEDTEX WEBBİNG
LEDTEX WEBBİNG

Kumaş ve giyim sektörü, ülkemizde pazarı oldukça geniş olan ve birçok işçiye istihdam sağlayan sektörlerin başında geliyor. Her insanın temel ihtiyacı olan tekstil ürünleri belirli bir kalite standartlarını sağlayarak üretilmek durumundadır. Bu standartları sağlamak da her firma için kolay olmuyor. Maliyet hesapları yapılırken her zaman daha ucuza daha fazla iş çıkarabilme mantığıyla çalışan firmalar tekstil ve dokuma alanında da aynı şekilde iş ve işlemlerine devam ediyorlar.

Farklı tekstil ürünlerinde çok daha çeşitli dokuma ürünleri kullanan Ledtex bu alanda öncü olmanın yanı sıra kullandığı malzemelerinde kalitesinden asla taviz vermeyerek, müşterilerin ihtiyaçlarına en iyi cevap verecek şekilde üretimini sürdürüyor. Üretimde kullanılan lastikler, iplikler ve bunların renk ve farklı alternatifleri her ihtiyaca cevap verecek şekilde hazırlanarak piyasaya sürülüyor.

Firmamızın ürettiği ürünler her türlü tekstil makinesinde rahatça işleme tabi tutularak dokuma işinde kullanılabiliyor. Bu bağlamda çok daha özel makinalar için üretilen lastik vb. dokuma ürünleri hem giysi yapımında hem de kumaşların dokunmasında farklı alternatiflerle değerlendirilebiliyor. Ebatlar ve boyutları açısından konfeksiyoncuların en çok tercih ettiği ürünler de firmamız tarafından sağlanarak satışa sunuluyor.

Türk tekstil sektöründe yirmi yılı aşkın bir geçmişi olan Ledtex Webbing üretim aşamasında kaliteden asla ödün vermeden, deneyimli çalışanları ile piyasa bazında rekabetçi fiyatlar belirleyerek Türkiye ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor.

Firmamızın ürettiği ürünler arasında dokuma lastikler, ayakkabı lastikleri, askeri kamuflaj lastikleri, çanta kolonları ve süper lastik denilen tekstil ürünlerinin olmazsa olmaz malzemeleri bulunuyor. Bu ürünlerin her birerinin üretiminde her türlü kalite kontrol yapılarak siparişlere hızlı teslimat sağlanıyor ve müşteri memnuniyeti en üst düzeyde tutulmaya çalışılıyor.

Firmamız kurulduğu günden bu yana teknolojik gelişmeleri sektörel bazda yakından takip ederek bünyesinde bulundurduğu makinaları her zaman için çağın ihtiyaçlarına cevap verecek modernlikte güncelleyerek gelişimini devam ettirmiş ve bugün Türkiye pazarı başta olmak üzere Avrupa ve Amerika’da yirmiden fazla ülkeye ürün ihraç etmeye başlamıştır.

Ledtex Webbing, misyon olarak belirlediği, kaliteli ürün, müşteri memnuniyeti, hızlı teslimat ve alternatifli seçimler ile dokuma alanında, hazır giyim alanında ve diğer tekstil alanlarında belirlediği kriterleri her zaman ön planda tutarak sektörde en çok tercih edilen ve bunun sonucu olarak da en çok memnun kalınan firmaların başında gelmektedir. Müşteri isteklerinin göz önünde bulundurulduğu üretim programımız sayesinde daha milyonlarca memnun müşteriye hizmet vermeyi ümit ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.