BÜYÜKEKŞİ’DEN KALMA SİNYALLERİ

BÜYÜKEKŞİ’DEN KALMA SİNYALLERİ
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, OLAY TV canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Mehmet Büyükekşi, Gaziantep Futbol Kulübü olarak gelecek sezonun planlarına başladıklarını belirterek, bu yıl iyi bir sezon geçirdiklerini söyledi. Gidip gitmeyeceği merak konusu olan Mehmet Büyükekşi’nin görüşmeler sonrasında son kararını vereceği öğrenildi.

GÜL VE ŞAHİN İLE GÖRÜŞTÜ
Sezon sonunda görevi bırakıp bırakmayacağı konuşulan Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, OLAY TV canlı yayınında Spor Müdürümüz Mustafa Teke’nin sorularını yanıtladı. Mehmet Büyükekşi, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep FK Onursal başkanı Adil Konukoğlu ve bir çok iş adamının katılımı ile toplantı yapacaklarını ve kulübün geleceği için en iyi kararı vereceklerini söyledi. Dün yapılan toplantı sonrasında alınan kararın bugün netlik kazanması bekleniyor.

FUTBOLCULAR 1.5 MAAŞ İNDİRİMİ KABUL ETMEDİ
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, pandemi sürecisinde futbolculardan 10 aylık alacaklarına karşılık % 15 indirim istediklerini belirterek, “Yerli ve yabancı oyuncularımızdan indirim istedik. Buda 1.5 maaşa takabül ediyor. Ama, futbolcularımız bunu kabul etmedi. Bizlerde yönetim olarak iyi bir giden bir şey varken tekere çomak sokmak istemedik. Gaziantep Futbol Kulübü olarak bizde yolumuza devam ettik” dedi.

ÇOK FAZLA TRANSFERE GEREK YOK
Mehmet Büyükekşi, yeni sezon için transfer görüşmelerinin olduğunu belirterek, “Şu anda iyi bir ekibe sahibiz. Bu seon çok iyi bir kadro oluşturuldu. 5 kiralık oyuncumuz var. Bu oyuncularımızın bir kaçının kalması için görüşmeler yapıyoruz. Tabi birde yabancı sorunu çıktı. Bizde ise 14-15 yabancı var. Bunu ayarlamamız gerekiyor. Bu sezon çok fazla transfere ihtiyacımız var. Nokta isimleri alarak kadrosumu güçlendirmek istiyoruz. Yeni sezon için süre çok az. Bu sürede en iyi çalışmalarını yapacağız. Federasyon alt yapıdan oyuncu mecburiyeti getiriyor. Bunun uygulanması kulüplerin menfaatleri için çok önemli” dedi.

SUMUDİCA İLE DEVAM EDİYORUZ
Gaziantep Futbol Kulübü’nün bu sezon tek teknik direktör ile yoluna devam ettiğini dile getiren Mehmet Büyükekşi, “Bir çok kulüp teknik direktörünü değiştirdi. Ama biz lige başladığımız hocamızla yolumuza devam ediyoruz. Sumudica’da başarılı bir sezon geçirdi. Kendisiyle bir yıllık sözleşme daha yaptık. Yeni sezonda da takımımızın başında olacak. Onun eksik gördüğü bölgelere bir kaç takviye yaparak yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

BİZİM YABANCI SAYIMIZ FAZLA
Yabancı kuralı konusunda Türkiye Futbol Federasyonu’na önerilerde bulunduklarını dile getiren Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Bizim şu anda Segbefia ve Chabbi ile birlikte 15-16 yabancımız var. Bunları bir düzenlememiz gerekiyor. Yeni sezonda 8+4 yabancı olacak. Bunun çözümüne bakmamız gerekiyor. Takımımızda en azından 4 yerli oyuncu olacak. Yeni sezonda daha başarılı bir takım olmak için elimizden geleni yapıyoruz” ifadesini kullandı.

YERLİ OYUNCULAR ÇOK İYİ
Mehmet Büyükekşi, Güray, Oğuz, Kenan ve kaleci Günay’ın başarılı oluduğunu dile getirerek, “Bu oyuncularımızla birlikte bir çok yerli oyuncumuz çok başarılı oldu. Bu sezon takımımıza önemli katkı sağladılar. Yeni sezonda da başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.