OLAY Gaziantep’in lokomotifi

OLAY Gaziantep’in lokomotifi
OLAY Gaziantep’in lokomotifi

Sözcü Gazetesinin Çukurova Bölge Müdürü Gazeteci-Yazar Mehmet Serbes, bu haftaki köşesinde Gaziantep OLAY Gazetesi’nin 27 yıldır Gaziantep’in gazetesi olduğunu yazdı. Ve Sözcü yazarı Serbes’in yazısı aynı şöyle;

GAZiANTEP BASINININ GURURU OLDULAR

Gaziantepli duayen gazeteciler Erol Maraş ve Raci Dölek, benim yıllardır arkadaşlarımdır. Yarım asra yakın bir zamandır gazetecilik yapan bu insanlarla dostluğum neredeyse bir o kadar zamana dayanır. Bölgenin en saygın gazetecilerinden olan arkadaşlarım aynı zamanda Gaziantep'te faaliyet gösteren Olay Medya Grubu'nun da sahipleridir. Sahip oldukları medya kuruluşuyla yıllardır Gaziantep'te dürüst ve etkili gazetecilik yaparak haklı bir yere gelmişlerdir. Geçenlerde Olay Medya Grubu'nun kuruluşunun 27. yılını kutladılar. Ve bir ödül töreni düzenleyip Gaziantep'in “Altın Adamları”nı seçtiler. Gaziantep'in plakasının 27 olması nedeniyle özel bir anlam yüklenen 27. yıl gecesinde 27 kişiye ödül verildi.

Arkadaşlarım Erol Maraş ve Raci Dölek'in ev sahipliğindeki gece Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı. “27. Yılın Altın Adamları Ödül Töreni”ne Gaziantep Valisi Davut Gül, AKP Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Derya Bakbak, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve başta Sanko Holding'in kurucusu ünlü iş adamı Abdülkadir Konukoğlu ile seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Olay Medya'nın kuruluşunun 27'inci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programda, kentteki bürokrat, siyasetçi, sanayici, sağlıkçı ve iş adamı birçok kişiye ödül verildi. Gecede konuşan Erol Maraş, “30 Kasım 1992 yılında kurmuş olduğumuz Olay, bir ömrün geçmesine neden oldu. 28'inci yıla girdik. İyisiyle kötüsüyle acısıyla Gaziantep'e hizmeti, Gaziantep demokrasisine, Gaziantep siyasetine yön verici işler yapmayı planladık. Kimseyi bilerek, üzdüğümüzü, kırdığımızı sanmıyoruz. Şehrin menfaatleri için savaşlarımız oldu ancak son yıllarda basınla ilgili bazı sıkıntılar nedeniyle basın biraz güç kaybeder gibi gözükse de biz bu etkiyi kırmaya, kentimize hizmet etmeye yöneticilerimize kendi çapımızda yol göstermeye devam ediyoruz. Sizler gibi bizler de bu kente iyisiyle kötüsüyle hizmet etmekteyiz” diye güzel bir konuşma yaptı.Sonra da “27. Yılın Altın Adamları” ödüllendirildi.
Ben de gazetecilik mesleğini saygın bir şekilde sürdüren bu değerli dost ve arkadaşlarımı kutluyorum. Olay Medya Grubu, 27 yıldır Gaziantep'in gururudur. Kendilerine “Daha nice 27 yıllara” diyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.