TEKNOFEST 2020 Gaziantep tanıtım toplantısı gerçekleşti

TEKNOFEST 2020 Gaziantep tanıtım toplantısı gerçekleşti
Tüm Türkiye’nin büyük bir merak ve heyecanla takip ettiği, coşku ve gururun bir arada yaşandığı Teknofest’in 2020 tanıtım toplantısı evrensel kültür mirasımız Zeugma Müzesi’nde yapıldı.

Ülkemizin bağımsız, müreffeh ve güçlü yarınları için “milli teknoloji hamlesi” hedefleri doğrultusunda gerçekleştirilen TEKNOFEST bu yıl milli mücadelenin gazi şehri Gaziantep’te düzenlenecek. İki yıldır ziyaretçi rekorları kıran dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 22-27 Eylül 2020 tarihlerinde Gaziantep Havalimanında gerçekleştirilecek.

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, Gaziantep Valisi Davut Gül, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı - Teknofest İcra Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı - Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar, Teknofest paydaşlarının değerli yöneticileri, teknoloji yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ve çok sayıda davetlinin katılımıyla düzenlenen tanıtım toplantısında Teknofest 2020 ile ilgili bilgiler aktarıldı. Lansmanda ayrıca bu yıl Gaziantep’te düzenlenecek olan Teknofest’in, 2021 yılında tekrar İstanbul’da gerçekleştirileceği bundan sonra çift haneli yıllarda Anadolu’nun farklı şehirlerinde tek haneli yıllarda İstanbul’da gerçekleştirilmeye devam edileceği bilgisi verildi.

Türkiye’nin teknoloji üreten bir topluma dönüşmesini hedefleyen ve “Milli Teknoloji Hamlesi” sloganı ile yola çıkan TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu, medya kuruluşları ve üniversitelerin destekleriyle düzenleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.