BASKETBOLDA SAYI YÜKSELİYOR

BASKETBOLDA SAYI YÜKSELİYOR
ING Erkekler Basketbol Süper Liginde mücadele eden Empera Halı Gaziantep Basketbol takımında 7 sporcu ve 6 teknik ekip ve personelin testinin pozitif çıkmasından dolayı Kırmızı-Siyahlılar maçlara çıkamazken bununla birlikte antrenman dahi yapamadıkları görülüyor. Gaziantep Basketbol takımında çok sayıda sporcunun testinin pozitif olması nedeniyle iki maçı ertelendi.

ING Erkekler Basketbol Süper Liginde mücadele eden Empera Halı Gaziantep Basketbol takımında geçen hafta yapılan test sonuçlarında 5 sporcu ile teknik ekip ve personel de 6 kişide toplamda ise 11 kişinin test sonuçları pozitif çıkmıştı. Bu isimlere iki sporcu daha eklenirken 7 sporcunun testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Semptomlarında birşey olmayan sporcuların durumlarının iyi olduğu ve evlerinde dinlendikleri öğrenildi. İdari kadro ve teknik ekipte çok sayıda kişinin testinin pozitif çıkmasından dolayı antrenmanların istenilen gibi yapılamadığı görülüyor.

FETHİYE VE EFES MAÇI ERTELENDİ
Gaziantep Basketbol takımının Fethiye Belediyespor ve Anadolu Efes ile oynayacağı maçlar ileri bir tarihe ertelendi. Kırmızı-Siyahlı takımda çok sayıda sporcu ve teknik ekip ile personelin testinin pozitif olmasından dolayı ertelenen maçların ne zaman oynanacağı ise önümüzdeki haftalarda belli olacak. Gaziantep Basketbol ile birlikte Furutti Extra Bursaspor’un maçları da ertelendi.

İKİ HAFTA SONRA NE OLACAK?
7 sporcu 6 personelin testinin pozitif olduğu Gaziantep Basketbol takımının iki hafta sonra oynayacağı maçın ne olacağı merak ediliyor. 6’dan fazla sporcunun olmaması nedeniyle maçın ertelenmesi gerekirken Gaziantep Basketbol takımında ise 7 sporcunun tedavisi devam ediyor. Bu oyuncuların 14 günlük karantina süreci sürerken iki hafta sonraki maçların durumu ise belirsizliğini koruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.