Çalıntı aracı parçalarken yakalandılar

Çalıntı aracı parçalarken yakalandılar
"Gaziantep'te azılı hırsızlar çaldıkları aracı parçalara bölürken jandarma ekipleri tarafından kıs kıvrak yakalandılar. 3 hırsızlık zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi."

Çalıntı araç parçalara ayrılırken jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Aracı çaldıkları tespit edilen ve Sinan Mahallesi civarında aracı parçalara ayırırken yakalanan şahıslar yakalanarak adliyeye sevk edildi. Araç hırsızları çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, olay yerinden kaçan bir şahsın da arama çalışmaları devam ediyor.

3 KİŞİ TUTUKLANDI
Sinan Mahalllesi Kırsalında geçtiğimiz pazartesi günü saat 20.30 sıralarında devriye gezen jandarma ekipleri yol kenarında park halinde bulunan 27 RK 982 Plakalı araca sorgulama yaptı. Sorguda otomobilin Bayram EŞGİ adlı kişi üzerine kayıtlı ve çalıntı kaydının bulunduğu anlaşıldı.

ARAÇ SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ
Aracın bulunduğu çevrede aracı çalan şahısların araması yapılırken İ.A.(23), A.S. (18) ve B.Ş. (27) isimli şahıslar kovalamaca sonucu jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Olayın başka bir şüphelisi olan A.U. (25) ise jandarma ekiplerini fark ederek olay yerinden kaçtı. Kaçan şahsın yakalanması için çalışmalar sürerken, yakalanan 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çalıntı olduğu tespit edilen araç ise sahibine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.