Senetle Ev Almak İstiyorum Ne Yapmam Gerekiyor?

Senetle Ev Almak İstiyorum Ne Yapmam Gerekiyor?
Senetle Ev Almak İstiyorum Ne Yapmam Gerekiyor?

İnsanların sahip oldukları eve oldukça değer verdiğini söylemek mümkündür. Hayatın zorlu koşullarından sıkılan kişilerin eve gelip dinlenmek istemesi, aradıkları huzuru ve konforu evlerinde bulmak istemesi oldukça normaldir. Bu bağlamda, herkes, evini kendi istekleri doğrultusunda kişiselleştirmek ister. Ancak, kiracı olanların bunu yapabilmeleri mümkün değildir. Bu yüzden, insanlar, ev sahibi olmaya büyük önem verirler.

İnsanların ev sahibi olmak istemesinin nedenlerinden birisi; hiç şüphesiz, kira fiyatlarının sürekli olarak artmasıdır. Fakat, her tüketicinin istediği anda ev sahibi olması; günümüz şartlarında pek mümkün değildir. Bu noktada, ev sahibi olmak için senetli veya taksitli yöntemlerin kullanılmasına rastlanmaktadır.

Birevim Sayesinde Kiracılar Ev Sahibi Olabilir!

Senetle ev sahibi olmak istiyorum diyorsanız her şeyden önce güvenilir ve popüler bir inşaat firmasından konut satın almanız gerekmektedir. Satın alacağınız konut için senetler düzenlenecektir. Söz konusu senetlerin toplu olarak değil de aylık ödemeler karşılığında düzenlenmesine ihtiyaç duyulmaktadır. Aylık taksit miktarını ödemenizle beraber karşılığı olan aylık senedi muhakkak almalısınız. Konut alımı sırasında düzenlenen senetlerin satışı yapan firmanın dışında farklı birisi için ciro edilmemesine dikkat edilmelidir.

Senetle ev sahibi olmak istiyorum diyenler için önemli olan bir diğer nokta ise senet ödemelerini gününde yapabilmektir. Bu noktada, Birevim'e katılmayı tercih edebilirsiniz. Birevim sisteminde küçük taksitlerle ev sahibi olabilirsiniz. Birevim'e katılmak için Birevim'in internet sitesine giriş yapmalısınız. Burada bulunan formu eksiksiz olarak doldurmalısınız. Formda kişisel bilgilerinize ek olarak iletişim numaranızı ve mail adresinizi de girmelisiniz. Bu bilgileri ekleyip göndermenizin ardından Birevim yetkilileri sizinle iletişime geçecektir. Ardından, sürece nasıl dahil olacağınızla alakalı olarak bilgilendirilirsiniz. Bunun yanı sıra, Birevim'in Türkiye'nin birçok yerinde şubesi bulunmaktadır. Bu şubelere bizzat giderek başvuru yapabilirsiniz.

Senetle ev sahibi olmak isteyenler; hiç düşünmeden Birevim'e katılabilirler. Birevim'in uygun ödeme koşullarına ek olarak peşinat istememesi oldukça önemli bir avantaj olarak dikkat çekmektedir. Konut kredisiyle ev alma sürecinin tam aksine peşinat verme zorunluluğunuz bulunmaz. İsteyenler peşinat ödeyerek taksitlerinin daha erken bitmesini sağlayabilirler.

https://blog.birevim.com/senetle-ev-almak-istiyorum-ne-yapmam-gerekiyor/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.