Gaziantep'te

Gaziantep'te
Gaziantep'te pitbull cinsi köpeğiyle tehdit ettiği 2 kişinin cep telefonunu gasbettiği öne sürülen sanık hakkında hazırlanan ve mahkemece kabul edilen iddianamede "gece vakti silahlı yağma" suçundan 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istendi

Gaziantep'te pitbull cinsi köpeğiyletehditettiği 2 kişinincep telefonunugasbettiği iddiasıyla tutuklanansanık hakkında"gece vakti silahlı yağma suçu"ndan 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Alınan bilgiye göre, R.K'nin, 11 Ekim'de Nuripazarbaşı Mahallesi Çamlık Parkı'ndaki M.Ö. ile Z.Z'yielindeki zincirle bağlıpitbullcinsi köpekle korkutarak tehdit ettiği öne sürüldü.

İki kişinin cep telefonunugasbettiğiiddia edilen R.K, ihbar üzerine gözaltına alındı ve çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. R.K'nin olaysırasında yanında bulunanpittbullcinsi köpekde el konularak barınağa teslim edildi.

Sanık hakkında"gece vakti silahlıyağma"suçundan 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talebiyle hazırlanan iddianame, Gaziantep 9. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Sanığın zincirle bağlıpitbull cinsi köpeğimüştekilerinüzerine saldığı, mağdurların da korkarak cep telefonunu verdikleribelirtilen iddianamede, sanığınher ne kadar telefonu kendisinin almadığını beyan etse desavunmasının suçtan kurtulmaya yönelik olduğu bildirildi.

Sanığın benzer şekildedosyalarının bulunduğu kaydedileniddianamede, "Sanığın müştekiyekarşı elinde bulunan köpeği kullanaraküzerine atılı 'gece vakti silahlı yağma suçunu' işlediği anlaşılmıştır." ifadesiyer aldı.

R.K'nin yargılanmasına ilerleyengünlerde başlanacak.

Kaynak:A.A

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.