Gaziantep FK’dan bir ilk HAKEM DANIŞMANLIĞI

Gaziantep FK’dan bir ilk HAKEM DANIŞMANLIĞI
Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri yeni bir sistem getirdi. Kırmızı-Siyahlı yöneticiler Türk futbolunda bir ilke imza atarak maçları hakem danışmanlarına izletiyor. Bu kişilerin hazırladığı raporlar ise dosya halinde TFF ve MHK'ya veriliyor. Şu ana kadar 6 maçla ilgili dosya hazırlatan Gaziantep Futbol Kulübü, bu dosyayı federasyona iletti.

Önceki gün gerçekleştirilen TFF, MHK ve Kulüplerin toplantısına Gaziantep Futbol Kulübü damga vurdu. Kırmızı-Siyahlı takım adına toplantıya katılan ve söz alan Gaziantep Futbol Kulübü Genel Sekreteri Müslüm Özmen, yapılan hatalarla ilgili bilgiler verdi.Gaziantep’e 6 maçta haksızlık yapıldığını dile getiren Müslüm Özmen, bunlarla ilgili hazırlanan raporları federasyona sundu.
İşte bu toplantıda Gaziantep Futbol Kulübü için gündeme getirilen konuları OLAY SPOR sizler için araştırdı.

GAZİANTEP FK'DAN BİR İLK
Bu sezon ilk kez mücadele ettiği Süper Lig’de yoluna devam eden Gaziantep Futbol Kulübü, Türk futbolunda bir ilk imza attı. Kırmızı-Siyahlı yöneticiler, oynadıkları maçlarda yapılan hataları rapor haline getirip TFF ve MHK’ya sunuyorlar. Bu konuda kulübe hakem danışmanlığı yapan isimlerin olduğu öğrenilirken Gaziantep Futbol Kulübü’nün gerek iç sahada gerekse deplasmanda oynadığı maçları yakından izleyip rapor tutuyorlar. Hata yapılan maçlarla ilgili rapor hazırlayan bu kişiler, şu ana kadar 6 maçta haksızlık yapıldığını dosya haline getirdiler.

GÜNDEM GAZİANTEP FK OLDU
TFF yönetimi ve MHK yönetiminin hazır bulunduğu Kulüpler Birliği toplantısına Gaziantep Futbol Kulübü Genel Sekreteri Müslüm Özmen katıldı. Özmen, hakem danışmaların hazırladığı raporları federasyona sunarken ilk kez böyle bir raporun dosya halinde hazırlanması herkesi şaşırttı. Gaziantep Futbol Kulübü Genel Sekreteri Müslüm Özmen, TFF’de Gaziantep FK’nın 6 maçla ilgili hazırladığı raporların gündeme geldiğini belirterek, “Gaziantep Futbol Kulübü olarak hakem danışmanlarımız var. Bu arkadaşlarımız rapor hazırlıyorlar. Bunlar maçlarımızı daha objektif izleyip, bizlere rapor sunuyorlar. Bu raporları ise biz TFF’ye gönderiyoruz. Hakkımızı aramaya çalışıyoruz. En azından federasyona daha detaylı bilgi sunarak itirazımızı yapıyoruz” dedi.

6 MAÇ İÇİN RAPOR HAZIRLANDI
Gaziantep Futbol Kulübü Genel Sekreteri Müslüm Özmen, şu ana kadar hakem danışmanlarının 6 maçla ilgili rapor hazırlandığını söyledi. Bu raporlarda hakem hatalarının bilgili bir şekilde rapor haline dönüştürüldüğünü dile getiren Özmen, “6 maçımızda hakem hataları tespit ettik. Bunları tek tek dosya haline getirerek federasyona sundu. Tabi, sonuç ne olur bilmiyorum ama, sesimizi basında daha çok çıkarmadan halletmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.