ATOM KARINCA - GELECEK Mİ?-KANTİNDE DÖNEN DOLAPLAR

ATOM KARINCA - GELECEK Mİ?-KANTİNDE DÖNEN DOLAPLAR

HABERİN VİDEOSU

Gaziantep’in “Atom karıncası” artık bana göre sayın Fatma Şahin’dir. Sosyal medyasından takip ettiğim kadarıyla “Gecesini gündüzüne” katarak, Gaziantep’e hizmet etmek için elinden geleni yapıyor. Bundan dolayı da kendisi adeta hem dünya, hem Türkiye, hem de Gaziantep’te bir çok kuruluş ödüller veriyor. Bu ödüllerle de Gaziantep’in adını her yere duyurmuş oluyor. Zaten yeni lakabı da “Ödül avcısı” Fatma Şahin diyorlar. Biz de kendisine bu yolda devam etmesini söylüyoruz. Gaziantep aşkıyla yanıp söndüğü müddetçe biz de her zaman yanında olacağız. Son olarak da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı toplu konut atağında “Aslan payını” yine Fatma Şahin’in sayesinde Gaziantep koparmış oldu. Sayın Şahin’e bundan dolayı da bir teşekkür daha ediyoruz.

GELECEK Mİ?, GİDECEK Mİ?

Günlerdir kurulması beklenen ve adının çeşitli isimlerle adlandırılan eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu partinin adı “Gelecek” partisi oldu. Gaziantep’te böyle ünlü bir isim kurucular kurulunda yer almadı. Tanınmamış Mehmet Atçı adlı bir isim kurucular kurulunda yer aldı. Hatırladığım kadarıyla AK Parti Gaziantep’te kurulurken şehirin en etkin isimleri kurucular kurulunda yer almıştı. Şimdilik bu tabloya baktığımızda “Gelecek partisi” Gaziantep’te bana göre ölü doğmuştur. Tabi ki zaman ne gösterecek onu da bekleyelim. Davutoğlu’nun partisi Gaziantep’te “Gelecek mi?, yoksa Gidecek mi?” partisi olacak merakla bekliyoruz.

KANTİNLER GAZİANTEP’TE DE DENETLENMİYOR

Biz daha önce gündeme getirmiştik. Kantinlerde dönün ihale üçkağıtçılıklarını geniş çaplı anlatmıştık. Kantinciler odası başkanı olan beyefendi de kantin ihalelerinde hiç bir şeyin dönmediğini söylemişti. Haklı olup, olmadığını zaman şimdiden göstermiş oldu. Biliyorsunuz Türkiye genelinde “Şırıngalı çikolatadan” 2 çocuk hayatını kaybedince kantinlerde neler döndüğü bir kez daha ortaya çıktı. Şimdi Gaziantep Kantinciler odası başkanınından bir özel isteğimiz var. Gidip bu kantinlerin tek tek denetlenmesi için ilgili kurumlarla birlikte gereğini yapmasını istiyoruz. Şırıngalı çikolata dışında bir çok denetimsiz ürünler satılıyor. Çocukların sağlığı için gereken her şeyin yapılması lazım. Okul müdürleri odalarındaki klimaları ve diğer özel giderlerini bu kantinden sağlamayı kaldırmaları gerekiyor. Çünkü kantin kiraları yüksek olunca kantincilerde ucuz ürünler getirerek, pahalı şekilde satarak canlarıyla oynuyorlar. Bu nedenle, kantinlerin Gaziantep’te de iyi bir şekilde denetlenip hem pahalı, hemde zararlı ürünleri engellemeleri lazım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.